Cercador

Novetats

Mostrant de 1 a 10 de 309 entrades disponibles.

 • Comunicació - Dimarts, 20 d'abril de 2021

  La flamenca Emma, el conte solidari del projecte Emma, ja està a la venda

  Els personatges l'Emma, la Soleil i en Fangar, tres flamencs que habiten al Delta, expliquen una història de superació gràcies a la cooperació i la investigació.

  Es basa en el vídeo institucional del projecte Emma titulat Emma, la flamenca del Delta, obra audiovisual creada per Lupini & Ratini Produccions Siderals, que es va presentar al febrer de 2020.

  [+] Més

 • Comunicació - Dijous, 8 d'abril de 2021

  La Marató 2021 posarà el focus sobre la salut mental

  El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 19 de desembre.

  Es dedicarà a un grup de malalties molt comunes que afecten 1 de cada 4 persones en algun moment de la vida.

  Aquests trastorns tenen un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn

  [+] Més

 • Comunicació - Dimarts, 23 de març de 2021

  Prevention of unhealthy weight gain and obesity during crucial phases throughout the lifespan (PREPHOBES)

  Childhood obesity is a major public health problem leading to short-term and long-term adverse health outcomes, reduced quality of life and high societal costs. Obesity and related comorbidities seem to originate in the earliest phase of life. Adverse maternal and offspring lifestyle factors in the preconception period, pregnancy and earlychildhood are major risk factors for childhood obesity and its comorbidities. These adverse maternal and offspring lifestyle factors are highly prevalent, cluster within families and are modifiable risk factors for childhood obesity.

  [+] Més

 • La investigadora Margarita Torrente, que encapçala la recerca, amb el doctorand David Mateo.
  Comunicació - Dimarts, 23 de març de 2021

  Estudien la relació entre les demències i la composició de la microbiota

  La recerca, que es troba en fase de reclutament de pacients, és pionera a Europa i vol provar alternatives terapèutiques basades en la probiòtica per afavorir la simptomatologia dels pacients amb demència

  [+] Més

 • Comunicació - Dimecres, 11 de novembre de 2020

  "Serem més forts", l'himne coral de l'espot de La Marató

  En una Marató excepcional com aquesta, l'espot d'aquest any té com a protagonista una cançó interpretada de manera col·lectiva per 24 artites i formacions d'estils i gèneres molt diferents: alguns, joves promeses; d'altres, amb una llarga i exitosa trajectòria.

  [+] Més

 • Comunicació - Dijous, 29 d'octubre de 2020

  OBERTES LES INSCRIPCIONS PER FER DE VOLUNTARI PER LA MARATÓ TV3 2020

  Els voluntaris són un dels eixos essencials de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. El seu temps i dedicació al llarg de les 15 hores de durada del programa fan possible la rebuda dels milers de donatius i el funcionament de les seus telefòniques

  OBERTES LES INSCRIPCIONS PER FER DE VOLUNTARI

  [+] Més

 • Comunicació - Dilluns, 26 d'octubre de 2020

  La Nit Europea de la Recerca torna per tercer any consecutiu amb una programació adaptada a la pandèmia

  Amb el lema "Recerca pel canvi", aquest esdeveniment de divulgació científica porta a la demarcació de Tarragona una programació adaptada a les restriccions derivades de la COVID: una trentena de tallers virtuals en què participaran prop d'un centenar d'investigadores i investigadors, a més de xerrades científiques i una ruta teatralitzada sobre Martí i Franquès. 

  La URV coordina el projecte a les comarques de Tarragona. Junt amb els instituts de recerca ICAC, ICIQ, IISPV i IPHES participen en aquesta iniciativa, que té lloc alhora en més de 300 ciutats europees.

  Per tercer any Tarragona és una de les seus del Catalan European Researchers' Night, en què participen diverses institucions de recerca catalanes i està reconeguda per la Comissió Europea.

  [+] Més

 • Comunicació - Dijous, 22 d'octubre de 2020

  “Tot es mou amb La Marató”

  Per primera vegada, s'obriran les línies del telèfon de donatius de La Marató. A partir del dia 7, durant octubre i novembre, cada dimecres de 7 a 9 del vespre es podrà fer donatius trucant al 900 21 50 50. Les trucades les atendran voluntaris de la CCMA des dels seus domicilis. Això contribuirà a fer créixer el marcador de La Marató, que ja està obert des de l'1 d'abril, amb els donatius a través d'internet, Bizum i transferència bancària.

  [+] Més

 • Comunicació - Dijous, 22 d'octubre de 2020

  La Marató 2020 es viurà en directe des dels principals hospitals de Catalunya

  Els espectadors viuran La Marató en directe i per primer cop a la història del programa (entre d'altres) des de l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital Clínic de Barcelona i la Facultat de Medicina de la UB, el Parc de Salut Mar, l'Hospital Josep Trueta de Girona, l'Hospital Germans Trias i Pujol, l'Hospital de Bellvitge, Sant Joan de Déu, el Parc Taulí de Sabadell, l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l'Hospital Sant Joan de Reus, l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, el Consorci Sanitari de Terrassa, l'Institut Guttmann i l'Hospital de Sant Pau en col·laboració amb el Recinte Modernista de Sant Pau.

  [+] Més

 • Comunicació - Dimecres, 29 de juliol de 2020

  Conferència PRISMA 2020

  Conferència PRISMA 2020, organitzada per PRISMA, Asociación para la Diversidad Afectivo-Sexual y de Género en Ciencia, el 16 de novembre de 2020 a Madrid.

  "Diversitat per a la ciència. Ciència per a la diversitat"

  [+] MésIISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web