Cercador

Novetats

Comunicació - Dijous, 22 d'octubre de 2020

La Marató 2020 es viurà en directe des dels principals hospitals de Catalunya

Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté es traslladaran als principals hospitals catalans, on hi haurà sets d'entrevistes a testimonis i professionals, actuacions i connexions en directe amb les activitats que es facin, com cada any, a tot el territori. Cada element d'aquesta edició de La Marató vol posar en valor la feina dels treballadors i treballadores de l'àmbit sanitari.


Els espectadors viuran La Marató en directe i per primer cop a la història del programa (entre d'altres) des de l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital Clínic de Barcelona i la Facultat de Medicina de la UB, el Parc de Salut Mar, l'Hospital Josep Trueta de Girona, l'Hospital Germans Trias i Pujol, l'Hospital de Bellvitge, Sant Joan de Déu, el Parc Taulí de Sabadell, l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l'Hospital Sant Joan de Reus, l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, el Consorci Sanitari de Terrassa, l'Institut Guttmann i l'Hospital de Sant Pau en col·laboració amb el Recinte Modernista de Sant Pau.

Un altre dels territoris que La Marató visitarà, per posar en valor l'experiència viscuda durant la pandèmia de la Covid-19, és Igualada on es comptarà amb la col·laboració de l'Hospital Universitari d'Igualada. En aquesta ciutat es farà una de les activitats més esperades per tots els espectadors: el tradicional partit de futbol de La Marató. Amb l'arribada del vespre, La Marató es traslladarà als estudis de TV3 a Sant Joan Despí.

En una edició tan excepcional com l'any 2020, La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio presenta una posada en escena innovadora, fidel a l'essència del programa i que manté la fórmula trencadora i d'èxit de l'any passat.

S'està preparant un programa especial, adaptat a la pandèmia, en què cada element respiri la idea de retre un homenatge als hospitals, al personal sanitari de primera línia i també als altres serveis essencials que cada dia fan el possible per ajudar-nos a superar, com a societat, els moments més crítics d'aquesta crisi. Un format especialment dissenyat per complir totes les mesures de prevenció necessàries per garantir la seguretat de totes i tots els que en formin part.

Per adaptar-se al context actual i presentar una narrativa coherent amb la pandèmia, La Marató per la Covid-19 estarà dividida en dos grans blocs.

El primer, corresponent al daytime, anirà des de l'inici del programa fins a la posta de sol, a mitja tarda. I, el segon, des del vespre fins passada la mitjanit.

La primera part del programa, realitzada en exteriors, pretén posar en especial valor la feina dels treballadors i treballadores de l'àmbit sanitari. I, per fer-ho, Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté es traslladaran als principals hospitals catalans, on hi haurà sets d'entrevistes a testimonis i professionals, actuacions i connexions en directe amb les activitats que es facin, com cada any, a tot el territori.

Així, doncs, els espectadors viuran La Marató en directe i per primer cop a la història del programa (entre d'altres) des de l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital Clínic de Barcelona i la Facultat de Medicina de la UB, el Parc de Salut Mar, l'Hospital Josep Trueta de Girona, l'Hospital Germans Trias i Pujol, l'Hospital de Bellvitge, Sant Joan de Déu, el Parc Taulí de Sabadell, l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l'Hospital Sant Joan de Reus, l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, el Consorci Sanitari de Terrassa, l'Institut Guttmann i l'Hospital de Sant Pau en col·laboració amb el Recinte Modernista de Sant Pau.

Gràcies a un gran disseny de producció i realització, l'espectador viurà l'experiència de ser a tots aquests espais, i a molts d'altres, tant en el directe del dia 20 de desembre com a través de les gravacions de gran valor audiovisual fetes els dies previs al programa. També es comptarà amb la col·laboració i la presència dels centres d'Atenció Primària i del SEM, essencials, més que mai, per La Marató.

Un altre dels territoris que La Marató visitarà, per posar en valor l'experiència viscuda durant la pandèmia de la Covid-19, és Igualada. A banda de comptar amb la col·laboració de l'Hospital Universitari d'Igualada, en aquesta ciutat es farà una de les activitats més esperades per tots els espectadors: el tradicional partit de futbol de La Marató.

Amb l'arribada del vespre, La Marató es traslladarà als estudis de TV3 a Sant Joan Despí, per fer una gran gala d'entreteniment, que també inclogui, com ja és habitual, moments de sensibilització i divulgació científiques de la mà de testimonis i experts de l'àmbit sanitari.

Una gran posada en escena dissenyada per acostar La Marató a la realitat d'aquesta pandèmia, i, per tant, amb una gran flexibilitat per adaptar-se al canviant context que ens envolta.

Perquè, certament, encara hi ha moltes incògnites al voltant d'aquest virus, i del que passarà els pròxims mesos, però el que sí que se sap és que La Marató serà, un cop més, al costat dels espectadors. Perquè aquesta Marató, com la Covid-19, toca a tothom.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web