Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Subprograma Personal Tècnic de Suport

Organisme

 Ministeri de Ciència i Innovació

Objecte

Concessió d'un màxim de 320 ajuts, a centres de R + D per a la contractació de personal tècnic de suport en les seves diferents modalitats:

  • Tècnics de suport a empreses de base tecnològica: Ajudes per a la contractació de personal tècnic destinat a la promoció de la creació i desenvolupament d'empreses de base tecnològica en el si dels centres d'R + D.
  • Tècnics de infraestructures cientificotecnològiques: Ajudes per a la contractació de personal tècnic destinat al maneig d'equips, instal·lacions i altres infraestructures de R + D + I.
  • Tècnics de transferència: Ajudes per a la contractació de personal tècnic destinat a la realització de tasques de transferència de resultats de recerca.

Requisits

  • Ser titulats universitaris de grau superior, i en el cas de la modalitat d'Infraestructures científico-tecnològiques, també podran ser titulats universitaris de grau mitjà i titulats de Formació Professional de Segon Cicle (FP2), o titulacions equivalents d'acord amb les normes reguladores del sistema educatiu. Els tècnics han d'estar en possessió de la titulació exigida en la data de finalització del termini de presentació de sol licituds.
  • No estar gaudint, en la data de la publicació d'aquesta resolució al BOE, d'un contracte cofinançat per les ajudes concedides a càrrec del programa o subprograma de Personal Tècnic de Suport en convocatòries anteriors.

Termini oficial

23 de febrer de 2011 

Termini IISPV

 18 de febrer de 2011

Import

Titulats grau superior 23.625€ / Titulats grau mitjà 20.475€ / FP2 15.750 €

Període d'execució

3 anys

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web