Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premi "Jordi Gol i Gurina" a la trajectòria professional i humana

Organisme

Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears- Aquest Premi serà destinat a premiar i fer pública la trajectòria professional i humana d’un metge o un altre professional de les ciències de la salut, vinculat a països de parla catalana.

Objecte

El candidat ha de ser soci de l’Acadèmia. La candidatura dels concursants, acompanyada d’una proposta raonada, haurà d’ésser presentada per la Junta de Permanent de l’Acadèmia, o la Junta Directiva d’una societat o filial de l’Acadèmia. El material lliurat quedarà en poder de l’Acadèmia.
S’haurà d’acompanyar d’un curriculum vitae del candidat al Premi.
El Premi serà dotat amb una placa acreditativa i el nomenament de Soci d’Honor de l’Acadèmia.
 

Termini oficial

Les candidatures s’hauran de fer arribar en format word per correu electrònic a premis.academia@academia.cat abans de les 24:00 hores del dia 10 de febrer de 2014. Si hi ha algun problema amb el format digital esmentat, comentar-ho prèviament amb la Secretaria de Premis de l’Acadèmia.

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 20 de generde 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini: 3 de febrer de 2014. L'IISPV gestiona les ajudes dels seus investigadors, no és l'entitat convocant.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web