Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Beatriu de Pinós (BP-DGR 2013)- Modalitat B: Ajuts per a la incorporació de personal investigador postdoctoral al sistema de ciència i tecnologia català.

Organisme

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca- Modalitat B: Ajuts per a la incorporació de personal investigador postdoctoral al sistema de ciència i tecnologia català. Atorgar 60 ajuts a les universitats, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries situats a Catalunya per a la contractació de personal investigador doctor al sistema de ciència i tecnologia català.

Poden beneficiar-se d'aquesta convocatòria les universitats, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries situats a Catalunya. La sol·licitud, d'acord amb el model normalitzat, l'ha de formalitzar el professor/a-investigador/a del grup de recerca receptor que tutelarà l'activitat de recerca de la persona candidata i que es responsabilitzarà de la sol·licitud, mitjançant l'Oficina Virtual de Tràmits (OVT)

Termini oficial

La sol·licitud no es podrà tramitar fins al moment que s'obri el termini de presentació de sol·licituds (de 09/09/2013 a 30/09/2013), que serà quan es publicarà el link d'accés que us permetrà presentar la sol·licitud a través de la OVT.

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 10 de setembre de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini: 20 de setembre de 2013. L'IISPV gestiona les ajudes dels seus investigadors, no és l'entitat convocant.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web