Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Beatriu de Pinós (BP-DGR 2013)- Modalitat A: Beques per a estades de recerca postdoctorals fora de l'Estat espanyol.

Organisme

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca- Modalitat A: Beques per a estades de recerca postdoctorals per fer estades de recerca postdoctoral de dos anys de durada en universitats i centres de recerca de fora de l'Estat espanyol.
La sol·licitud, d'acord amb el model normalitzat, l'ha de formalitzar la persona candidata a la beca, mitjançant l'Oficina Virtual de Tràmits (OVT). Una persona candidata només pot constar com a tal en una sol·licitud en el marc d'aquesta convocatòria, independentment de la modalitat.  Quedarà exclòs d'aquesta modalitat el personal investigador que en el moment de presentar la sol·licitud ja hagi realitzat una o vàries estades postdoctorals a l'estranger amb una durada total igual o superior als dos anys i el personal investigador que s'hagi beneficiat d'aquesta mateixa modalitat en anteriors convocatòries.

Termini oficial

La sol·licitud no es podrà tramitar fins al moment que s'obri el termini de presentació de sol·licituds (de 09/09/2013 a 30/09/2013), que serà quan es publicarà el link d'accés que us permetrà presentar la sol·licitud a través de la OVT.

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 10 de setembre de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini: 20 de setembre de 2013. L'IISPV gestiona les ajudes dels seus investigadors, no és l'entitat convocant.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web