Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Beca de l’Acadèmia per a un projecte de recerca bàsica 2012 ACMCB

Organisme

L'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears (ACMCB) convoca el Beca de l’Acadèmia per a un projecte de recerca bàsica 2012.

Objecte

La Beca de recerca bàsica de l’Acadèmia té com a finalitat premiar un projecte de recerca bàsica dins del camp de les ciències de la salut. Es primarà aquells projectes que contemplin la contractació d’un becari de titulació superior.
 

Seran valorats positivament aquells projectes que potenciïn treballs transversals i multidisciplinaris, que agrupin diferents especialitats i/o siguin de base poblacional (englobant assistència primària i hospitalària).

Descripció

Per optar a la beca caldrà omplir el formulari de sol·licitud segons model, i adjuntar els següents documents:

  • Fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant de la beca, (Investigador principal).
  • Curriculum vitae actualitzat de tots els signants.
  • Certificat del responsable del Centre o institució on s’hagi de realitzar el treball, avalant la capacitat del candidat i alhora, fent-ho constar l’acceptació de la recerca així com les possibilitats tècniques de la seva realització.
  • En cas de necessitar més espai o calgués adjuntar més documentació es pot incorporar a l’annex.

La presentació dels projectes es farà enviant tota la documentació en format word per correu electrònic a premis.academia@academia.cat abans de les 24:00 hores del dia 11 de febrer de 2013. Si hi ha algun problema amb el format digital esmentat, comentar-ho prèviament amb la Secretaria de Premis de l’Acadèmia. El material quedarà en poder de l’Acadèmia.
 

L’investigador principal haurà de ser membre de l’Acadèmia.
 

El projecte de recerca haurà de realitzar-se en un termini màxim de dos anys des de la seva concessió.
 

La dotació de la Beca serà de 20.000€ que es faran efectius en dos lliuraments: un de 12.000€ a la concessió de la Beca i l’altre, de 8.000€, al lliurament del resultat de la recerca i de la seva memòria econòmica. Si passats 3 anys no es presenta la finalització del treball no es cobrarà la segona part de la beca. Com a màxim, la meitat de la dotació de la Beca serà destinada al becari.
 

S’ha de fer constar si el projecte forma part d’un altre projecte més ampli. En aquest cas, s’especificarà el finançament total i a què es destinaria la dotació econòmica del premi en cas d’obtenir-lo.
 

La Beca no es podrà repartir: haurà de ser atorgada a un sol projecte de recerca.
La Beca podrà declarar-se deserta i el seu import no serà acumulat per a convocatòries successives.
L’autor o autors lliuraran una ressenya del treball a la revista Annals de Medicina, posterior a la publicació del treball.
La propietat intel·lectual, tant del treball com dels resultats assolits, pertany a l’autor, el qual haurà de fer constar la subvenció de la Fundació l’Acadèmia en tots els documents, publicacions o difusions que efectuï del treball o dels resultats assolits i haurà de lliurar gratuïtament a l’Acadèmia un mínim de dos exemplars de qualsevol publicació o difusió dels mateixos que es produeixi.
Qualsevol incidència en el desenvolupament de la recerca serà dirimida per la Junta de Govern de l’Acadèmia.

Termini oficial

Abans de les 24:00 hores del dia 11 de febrer de 2013

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 28 de gener de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini: 4 de febrer de 2013

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web