Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premi “Acadèmia/CAMFiC” a la millor iniciativa de millora dels serveis sanitaris en atenció primaria - ACMCB

Organisme

L'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears (ACMCB) convoca el Premi “Acadèmia/CAMFiC” a la millor iniciativa de millora dels serveis sanitaris en atenció primaria.

Objecte

Aquest Premi es lliurarà al projecte sobre millora de qualitat dels serveis sanitaris en atenció primària que ja s’hagi aplicat del qual es puguin avaluar els resultats.

Descripció

La presentació dels treballs es farà enviant el Document 1 i el Document 2 per correu electrònic a premis.academia@academia.cat abans de les 24:00 hores del dia 11 de febrer de 2013. Si hi ha algun problema amb el format digital esmentat, comentar-ho prèviament amb la Secretaria de Premis de l’Acadèmia. El material quedarà en poder de l’Acadèmia.
 

Podran optar al premi tots els professionals d’Atenció Primària. Els projectes hauran de ser grupals. Almenys un 50% dels participants hauran de ser socis d’alguna de les entitats convocants.
 

Es valoraran positivament els treballs multicèntrics i multiprofessionals, i orientats a la millora de la pràctica assistencial, tenint en compte la rellevància per a la millora de la qualitat assistencial, el caràcter innovador del projecte i l’actualitat del tema.
 

Els treballs presentats podran ser publicats per la CAMFiC.


Hi haurà un únic premi dotat amb 4.000€ que podrà ser ex aequo i es lliurarà a l’autor o autors un diploma acreditatiu

Termini oficial

Abans de les 24:00 hores del dia 11 de febrer de 2013

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 28 de gener de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini:4 de febrer de 2013

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web