Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Beques Educar Menjant- Experiències educatives

Organisme

Fundació Jaume Casademont

Objecte

L’objecte de la convocatòria de les BEQUES EDUCAR MENJANT (Experiències educatives en el món de l’alimentació) és estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme als Països Catalans - o zones de parla catalana- i en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 16 anys per tal de promoure els valors d’una alimentació saludable en el marc d’una gastronomia que és entesa com a cultura.

Sol·licitants

Poden presentar sol·licitud qualsevol persona individual , entitat o empresa sempre que pensin dur a terme el projecte presentat en un entorn lúdic o educatiu, en qualsevol cas, cal demostrar el suport del/s centre/s on es pretén desenvolupar el projecte.

Descripció

Les beques s’atorgaran als projectes innovadors que s'apliquin, ja sigui a dins l'escola, ja sigui a fora, però sempre en un entorn de desenvolupament lúdic i educatiu, i que siguin capaços de transmetre amb continuïtat en els infants i els joves un compromís per una alimentació que també sigui un mitjà de coneixement, d’intercanvi i d’identitat cultural.

El projecte s'ha de presentar a travès d'un document escrit, el contingut del projecte ha de detallar els aspectes educatius i els aspectes alimentaris i nutricionals, així com les activitats, recursos, etc que es realitzaran.

El jurat valorarà especialemnt que el projecte signifiqui un avenç pedagògic o d’innovació en la vida educativa dels més joves en l’entorn propi del seu desenvolupament humà i que sigui una iniciativa de nova creació.
 

El projecte presentat s’ha de realitzar al llarg del curs següent i s’haurà de demostrar mitjançant una memòria.

Termini oficial

La convocatòria és oberta des del dia 15 de setembre de 2012 i Finalitzarà el 15 d'abril de 2013.

Termini IISPV

9 d'abril de 2013

Import

3.000 €

Període d'execució

1 any

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web