Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premi al Millor Treball Periodístic sobre Psoriasi i Artritis psoriàsica (2012)

Organisme

Acción Psoriasi

Objecte

Acció Psoriasi torna a convocar, amb la col·laboració Premi al Millor Treball Periodístic sobre Psoriasi i Artritis psoriàsica. Edició 2012. Aquest certamen, que s'organitza per tercer any consecutiu, persegueix el mateix objectiu que en anys anteriors: premiar la tasca dels professionals de la comunicació que, a través de treballs ben documentats i amb qualitat informativa, contribueixin a lluitar contra la desinformació que existeix al voltant d'aquestes dues patologies.

Descripció

De tots els treballs presentats, el jurat seleccionarà els tres millors. Els premis es distribuiran de la següent manera: 2.000 euros bruts per al primer, 1.500 euros bruts per al segon i 1.000 euros bruts per al tercer.

La presentació dels treballs podrà ser efectuada pels propis candidats o per part de tercers, sempre que s'identifiqui clarament l'autor del treball periodístic.

Serà imprescindible que l'autor del document present juntament amb el formulari i la còpia del document un certificat en què es mostri la seva pertinença a un mitjà de comunicació.

No hi ha restricció en el nombre de treballs que es poden presentar per periodista, i cada candidat presentar tots els que consideri oportuns.

L'extensió del treball publicat serà d'un mínim de 300 paraules i un màxim de 2.000 paraules.

Termini oficial

1 d'octubre de 2012

Termini IISPV

25 de setembre de 2012

Import

de 1000 a 2000 euros

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web