Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

VALORTEC- Valorització de Tecnologia

Organisme

Dins de les accions d’innovació, creació d’empreses i valorització tecnològica que es porten a terme des de la Xarxa d’Unitats de Valorització d’ACC1Ó, s’ha obert la convocatòria del segon Concurs VALORTEC de plans de negoci de patents i EBT.

Objecte

Concurs VALORTEC pretén incentivar els investigadors catalans (universitats, centres de recerca, centres tecnològics i instituts hospitalaris) perquè apliquin el seu coneixement al desenvolupament de serveis i productes amb possibilitats de comercialització.

També es vol fer conèixer als professors i als investigadors el seu paper com a dinamitzadors de l'economia del territori i agents actius en l'intercanvi de coneixement i la transferència tecnològica de la universitat a la resta de la societat.

Requisits

Per potenciar l'arribada al mercat de projectes tecnològics hi ha dues vies principals: la creació de spin-offs i la llicència de patents sorgides de la recerca.

 

Amb aquest nou enfocament, en el concurs s'establiran dues categories:

  • Pla de negoci de comercialització d’una patent/tecnologia
  • Pla de negoci de creació d’una EBT (Empresa de Base Tecnològica)
     

Descripció

El concurs s'adreça al col·lectiu d'investigadors públics de Catalunya: grups de recerca de totes les universitats catalanes, centres TECNIO, centres CERCA i instituts de recerca vinculats a hospitals.

Els participants han de ser propietaris o copropietaris del coneixement i la tecnologia que es vol transferir via comercialització de patents o via creació d'una EBT.

Termini oficial

28 de setembre de 2012

Termini IISPV

21 de setembre de 2012

Import

un primer premi de 10.000 euros i un segon premi de 5.000 euros, de forma no dinerària, sino de despeses per executar el pla de negoci.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web