Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Beca d'Investigació Pablo Motos 2012

Organisme

La Federació Espanyola de Fibrosi Quística ha obert el termini per a les Beques d'Investigació "Pablo Motos" 2012, a les quals podrà optar tota persona o grup professional resident a Espanya que presenti un projecte de recerca relacionat amb la Fibrosi Quística.

Objecte


Aquestes beques a la investigació, que es convoquen per quart any consecutiu, han estat possibles gràcies a l'ajuda de Pablo Motos i el seu programa "El Hormiguero", que han donat els beneficis dels seus llibres "Frases cèlebres de nens" a la Federació Espanyola de Fibrosi Quística.

Descripció

La beca serà per desenvolupar un projecte d'investigació que tindrà una durada màxima de dos anys.

La dotació serà d'un màxim de 18.000 euros. El 40% del total serà abonat a l'inici del projecte, el 30% en la meitat del desenvolupament del projecte mitjançant la presentació d'una memòria de la situació del projecte de recerca i memòria econòmica del mateix presentada per l'investigador i el restant 30% al finalitzar el mateix, després de la presentació de la memòria completa del projecte i la memòria econòmica. La memòria econòmica haurà d'adjuntar els originals de les factures corresponents al pressupost sol · licitat.

L'import màxim a subvencionar per material fungible no podrà excedir del 30% i de dietes i viatges del 20% (totes les despeses han de ser directament relacionats amb la recerca)


 

Termini oficial

30 de setembre de 2012

Termini IISPV

24 de setembre de 2012

Documentació a presentar

- Memòria del Projecte de recerca (màxim 20 pàgines a doble espai), en la qual s'inclouran els mitjans disponibles per realitzar el projecte i previsió de temps (original i còpia).

- Memòria Econòmica per al desenvolupament del projecte (original i còpia).

- Informe favorable del director gerent de l'Hospital, centre o de qui l'investigador / a principal consideri oportú per avalar el projecte on es desenvoluparà el Projecte de Recerca.

- Curriculum Vitae de l'investigador principal, elaborat segons model de la pàgina web de la Federació) amb descripció específica de l'experiència en l'àrea de Fibrosi Quística dels participants i fotocòpia del DNI

- Certificat de cofinançament, si n'hi ha, que afavoreixi la viabilitat del projecte.

- Relació de les línies d'investigació desenvolupades sobre Fibrosi Quística pel grup investigador.

- Adreça, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic.

Import

18.000 euros

Període d'execució

2 anys

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web