Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Bayer Grants4Targets

Organisme

Bayer

Objecte

Per tal de fomentar la traslació d'idees cap a la innovació, Bayer està buscant noves dianes terapèutiques que serveixin de base per al desenvolupament de nous enfocaments terapèutics. A més, també estan interessats en els biomarcadors  aplicables en les àrees terapèutiques esmentades en la descripció (ONCOLOGIA, GINECOLOGIA, CARDIOLOGIA  i HEMATOLOGIA).


 

Sol·licitants

Tipus de subvencions

Subvencions de suport a la investigació (Support grants) avanci en els objectius que es troben en una etapa molt de descobriment; carta d'aprovació de la subvenció fixa, els drets de propietat intel · lectual segueixen sent amb el sol · licitant.

Beques d'enfocament (Focus Grants:): per obtenir més idees madures, per exemple, per abordar aspectes específics d'un objectiu com un primer pas cap tranferring que el procés de descobriment de fàrmacs, carta fixa aprovació de la subvenció, els drets de propietat intel·lectual segueixen sent amb el sol·licitant.

 

Els Tipus de subvencions no han de ser seleccionats pel sol·licitant

Descripció

ÀREES D'INTERÉS

Oncologia - Concentrar-se en la lluita contra la proliferació, la supervivència de senyalització, la transcripció i la modulació de la cromatina, la regulació del cicle cel·lular, el metabolisme del tumor, la hipòxia, la immunoteràpia i els conjugats anticòs-fàrmac.

Ginecologia - Enfocament en noves opcions de tractament per l'endometriosi (incl. uterí adenomiosis / endometriosi interna) i els fibromes uterins (LEIOMIOMA uterí).

Cardiologia - Enfocament en nous enfocaments per a la cura de la hipertensió pulmonar crònica i / o agut, fibril·lació auricular, insuficiència cardíaca, síndrome coronària aguda, ictus isquèmic, malaltia arterial oclusiva perifèrica, lesió pulmonar aguda / síndrome de destret respiratori de l'adult, síndrome cardiorrenal i la crònica dels ronyons malalties.

Hematologia - Enfocament en hemophelia, anèmia i trombocitopènia.

Termini oficial

15 d'agost de 2012

Termini IISPV

8 d'agost de 2012

Import

Support Grants: €5,000 - €10,000 Focus Grants: €10,000 - €125,000

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web