Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premis TR35 Spain a Joves Innovadors

Organisme

L'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), a través de la seva revista Technology Review, reconeix i premia el treball dels 10 joves innovadors espanyols menors de 35 anys més destacats.

Objecte


TR35 Spain té l'objectiu de reconèixer l'esforç i dedicació dels joves que treballen en el desenvolupament de noves tecnologies o en l'aplicació creativa de les ja existents per resoldre els problemes actuals. Volen recompensar el treball creatiu, original i rellevant dels joves no només per a la indústria en la qual s'emmarca, sinó per a la societat en general

Sol·licitants

L'únic requisit per poder optar a un guardó és que el candidat sigui menor de 35 anys el dia de lliurament dels premis. Es busquen joves espanyols o residents a Espanya que, complint aquesta premissa, destaquin de forma considerable en la seva àrea de recerca i siguin una promesa per al futur.

Els aspirants poden desenvolupar el seu treball en universitats, centres de recerca públics o privats, negocis emergents o grans companyies, entre altres institucions o empreses.

No es poden proposar a si mateixos sinó que han de ser experts en les seves àrees de coneixement o persones del seu àmbit professional o acadèmic que presentin les seves candidatures.

Descripció

Aquest any, Technology Review en espanyol convoca la segona edició dels premis TR35 Spain amb l'objectiu de trobar treballs fascinants, inspiradors i nous capaços de revolucionar el món de la tecnologia i els negocis en un futur pròxim.

Els premis abasten un ampli ventall de sectors d'activitat, des de la biotecnologia, el desenvolupament de nous materials, energia, programari, transport i Internet entre d'altres. Per segon any consecutiu, busquem a persones la tasca en qualsevol d'aquestes àrees suposi una gran promesa de desenvolupament de cara a les pròximes dècades.

Termini oficial

26 de juliol de 2012

Termini IISPV

26 de juliol de 2012

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web