Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

INNPACTO

Organisme

LIA d'Articulació i Internacionalització del Sistema Programa Programa Nacional de cooperació Publicoprivada- Subprograma INNPACTO

Objecte

L'objectiu fonamental del Subprograma INNPACTO és proporcionar la creació de projectes en cooperació entre organismes de recerca i empreses per a la realització conjunta de projectes de R + D + i que ajudin a potenciar l'activitat innovadora, mobilitzin la inversió privada, generen ocupació i millorin la balança tecnològica del país, així com fomentar la participació de les entitats beneficiàries en projectes i programes europeus i internacionals.

Objectius específics i activitats que es financen La convocatòria INNPACTO finança projectes en cooperació publicoprivada entre organismes de recerca i empreses, per a la realització de projectes d'R + D + i orientats cap a productes explotables basats en la demanda. Amb aquests projectes es pretén crear empreses innovadores, orientar l'activitat d'empreses ja existents cap a l'activitat innovadora, mobilitzar la inversió privada, generar ocupació i millorar la balança tecnològica del país Els projectes objecte d'ajuda en el subprograma INNPACTO seran projectes de desenvolupament experimental amb les característiques descrites a l'article 14.1.c). de l'Ordre CIN/1559/2009, de 29 de maig.

Sol·licitants

a. Empreses, incloent la petita i mitjana empresa i les microempreses.

b. Centres tecnològics amb les característiques establertes a l'Ordre de bases.

c. Centres privats de recerca i desenvolupament universitaris.

d. Altres Centres privats de recerca i desenvolupament sense ànim de lucre.

e. Organismes públics d'investigació als que se'ls apliqui la Llei 13/1986, de 14 d'abril.

f. Les universitats públiques, els seus departaments i instituts universitaris, d'acord amb el que preveu la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats.

g. Altres centres públics de recerca i desenvolupament, entre els quals es troben els organismes públics amb capacitat per realitzar R + D, no regulats en la Llei 13/1986, de 14 d'abril o en disposicions similars de les comunitats autònomes (fundacions, hospitals públics , consorcis etc.).

h. Agrupació o associació d'empreses.

i. Altres entitats de dret públic de les regulades en l'article 2 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, diferents dels centres públics d'R + D.

Termini oficial

17 de Juliol de 212

Termini IISPV

12 de Juliol de 2012

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web