Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premi Institut Danone a la Trajectòria Científica, Dr Carles Martí Henneberg

Organisme

Institut Danone

Objecte

L'Institut Danone, Associació Científica sense ànim de lucre que té entre els seus objectius fomentar la investigació científica i educativa en Alimentació, Nutrició i Salut, desitja premiar la tasca científica desenvolupada en les àrees de l'Alimentació, Nutrició i Salut en els seus aspectes bàsic, clínic i aplicat, d'un científic de nacionalitat espanyola que resideixi a Espanya i hagi desenvolupat o desenvolupi la seva activitat al nostre país. A aquest efecte, convoca el "Premi Institut Danone a la Trajectòria Científica, Dr Carles Martí Hennenberg" dotat amb 20.000 euros (vint mil euros).

 

Sol·licitants

Podran ser candidats al premi tots els científics espanyols que treballin o hagin treballat preferentment a Espanya sobre Alimentació, Nutrició i Salut en els seus aspectes bàsic, clínic i aplicat en organismes públics o privats, i en qualsevol dels següents camps d'activitat: nutrició clínica, metabolisme, epidemiologia, genètica i biologia molecular, i ciència i tecnologia dels aliments.

Els candidats podran ser presentats per persones o entitats de reconegut prestigi, o per iniciativa personal.

La sol·licitud s'ha d'ajustar al model normalitzat disponible a la web de les bases.

Descripció


 L'Institut Danone concedeix cada any des de 1993 un Premi a la Trajectòria Científica desenvolupada per investigadors espanyols que treballin i resideixin a Espanya en el camp de la Nutrició, l'Alimentació i la Salut, en els seus àmbits de recerca bàsica, epidemiològica, clínica o tecnològica.

La selecció del guanyador es fa previ informe dels CV enviats per part de l'ANEP (Agència Nacional d'Avaluació i Prospectiva), corresponent la decisió final al Consell Científic de l'Institut Danone.

Des de 2005, aquest premi porta el nom del Dr Carles Martí Henneberg, que va ser membre destacat de l'Institut Danone des de la seva fundació.

Termini oficial

El termini de presentació de sol·licituds quedarà obert des de l'1 d'abril fins al 31 de maig de 2012, ambdós inclosos.

Termini IISPV

28 de Maig de 2012 per enviar la documentació

Import

20,000 euros

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web