Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

CAIXA IMPULSE

Organisme

LA CAIXA

Requisits

Per als projectes:

  • Cal que els projectes se centrin en la valorització i la comercialització dels actius protegits o susceptibles de protecció fruit de la recerca.
  • Cal que els projectes estiguin relacionats amb els àmbits de les ciències de la vida, les ciències mèdiques i les ciències de la salut, específicament en els camps següents:
    • Ciències de la vida: biomatemàtiques, biologia cel·lular, biologia humana, bioquímica i biologia molecular, fisiologia humana, genètica, immunologia, microbiologia i neurociències.
    • Ciències mèdiques i de la salut: ciències clíniques, epidemiologia, medicina forense, medicina ocupacional, medicina interna, ciències de la nutrició, anatomia patològica, farmacodinàmica, farmacologia, medicina preventiva, psiquiatria, salut pública, cirurgia i toxicologia.
  • Els projectes poden trobar-se, o no, en fase d'obtenció d'una patent o d'un model d'utilitat. Si aquest no fos el cas, cal que la protecció de l'actiu s'inclogui en el pla de valorització i també en el pressupost, i cal que la patent o el model d'utilitat s'hagi sol·licitat abans de la firma del contracte de valorització.

Per als caps de projecte:

  • Cal que els caps de projecte siguin persones jurídiques amb estudis superiors (graduats universitaris, professors universitaris o doctors).
  • Cal que s'hi dediquin de forma exclusiva o quasi exclusiva al projecte de validació pel que fa a la idea de negoci o a la transferència al mercat, segons els criteris dels promotors. El cap de projecte només pot constar en una única candidatura.
  • Els caps de projecte poden ser, o no, els caps del projecte de recerca generador dels actius.

Cal que estiguin vinculats amb el beneficiari a través d'un estatut o d'un contracte laboral.

 

Per al beneficiari de l'ajut a la valoració:

  • Cal que siguin propietàries o copropietàries dels actius protegits o susceptibles de protecció fruit de la recerca i que, alhora, n'és l'objecte del pla de valorització.

Termini oficial

Convocatòria oberta fins el 18 de març de 2019 

Termini IISPV

Fins el dia 10 de març 2019

Documentació a presentar

  1. Envia les teves candidatures i els documents addicionals: entra a l'àrea privada per a la presentació de projectes per a tots els programes de la Fundació "la Caixa". El primer cop que hi entris, inscriu-te i rebràs un nom d'usuari i una contrasenya per iniciar sessió.
  2. Un cop t'hagis inscrit, selecciona el programa CaixaImpulse corresponent i completa el formulari de candidatura.
  3. Descarrega el document de preguntes freqüents (en anglès) sobre la presentació de candidatures si necessites més informació sobre l'acreditació d'entitats o la inscripció del projecte en l'àrea de presentació de projectes.
  4. Completa el formulari online de presentació de candidatura. Descarrega el model de formulari de CaixaImpulse (en anglès). Aquest formulari s'ha concebut únicament amb finalitat informativa. Les candidatures hauran de presentar-se online a través de la plataforma del lloc web.
  5. Recorda que cal presentar la candidatura en anglès. No acceptarem candidatures en altres idiomes o que estiguin incompletes, en format paper, o que s'hagin presentat per qualsevol altre mitjà o un cop finalitzat el termini de presentació.
  6. Preguntes i respostes: 902 22 30 40 i info@caixaimpulse.com.

Avaluació de les sol·licituds

Qualitat de la ciència i de l'actiu, i potencial de mercat: (fins a 51 punts d'un total de 100)

Nivell d'innovació; protecció de la propietat intel·lectual; nivell de desenvolupament; identificació de la necessitat o del problema que cal resoldre; proposta de valor; identificació dels usuaris, dels clients o dels mercats potencials; proximitat al mercat

Projecte de valorització (fins a 15 punts d'un total de 100)

Correcta identificació, estructura i destí de les accions a realitzar en la proposta de valorització, dimensionament de costos i calendari; definició d'objectius. 

Capacitat d'execució (fins a 20 punts d'un total de 100)

Perfil del líder de projecte i nivell de coneixement tecnològic; motivació i compromís; existència d'un equip de suport i complementarietat dels membres. 

Impacte social i innovació responsable (fins a 14 punts d'un total de 100)

Beneficis generats per a la societat, aplicació social directa de l'actiu; nivell de contribució a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, al progrés social i al desenvolupament humà; recerca i innovació segons les necessitats de la societat; mecanismes de participació i d'implicació dels diferents actors socials vinculats al projecte; valorització de les implicacions ètiques, socials, jurídiques i mediambientals. 

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web