Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

IV Premi Martí Via - 2018

Organisme

FUNDACIO VALLFORMOSA

Objecte

El premi consisteix en una beca destinada a la investigació de professionals en el camp de l'oncologia pediàtrica i d'adults, i que els avenços científics arribin el més aviat possible als pacients amb càncer.
Es prioritzen aquells projectes de recerca translacional, és a dir, els que poden tenir aplicació directament en malalts en un futur proper.

Requisits

- El sol·licitant ha d'estar en possessió d'un títol universitari de grau relacionat amb les ciències de la salut.
- Treballar en una institució o centre amb capacitat per a la recerca científica a Catalunya. No és necessari que sigui un hospital però la línia de recerca ha d'estar vinculada a/o participada per algun centre Hospitalari (l'objectiu és que tingui possibles utilitats pels malalts en un futur més o menys immediat).

Descripció

Aquesta beca està destinada a professionals i investigadors espanyols d'àrees relacionades amb l'oncologia pediàtrica i d'adults per desenvolupar un projecte de recerca en un centre de referència pertanyent a Catalunya, amb la finalitat de potenciar la investigació oncològica. La beca concedida serà portada a terme en coordinació amb el centre hospitalari on s'ha desenvolupat i el seu import ha d'estar dirigit principalment a la dotació de personal investigador involucrat en el projecte de recerca motiu de la beca. 

Com a mínim 2/3 parts de l'import del premi s'han de destinar al salari de personal involucrat en el projecte de recerca motiu de la beca, amb certa preferència pel salari de personal altre que l' Investigador Principal. La resta (1/3 part) pot ser utilitzat per comprar material fungible o altres necessitats del projecte.

Documentació a presentar

Els projectes s'hauran de presentar en català o castellà.
 

 • Memòria científica (màxim 12 fulls) que descrigui:
  - Resum
  - Antecedents i situació actual del tema, referències
  - Objectius del treball
  - Material i mètodes
  - Pla de treball, amb el calendari corresponent
  - Potencial d'aplicació de resultats a la pràctica clínica
  - Implicacions ètiques
  - Historial científic del grup receptor
  - Memòria econòmica del projecte, amb justificació del pressupost per partides. La beca haurà de servir per finançar el sou d'un investigador.
  - Curriculum vitae abreviat de l'investigador sol·licitant (màx. 3 pàgs.).
  - DNI de l'investigador sol·licitant.
  - Compromís del centre d'investigació, signat per la Direcció del centre o el seu representant legal, en el qual es deixi constància expressa del coneixement i l'acceptació d'aquestes bases, i s'autoritzi i es confirmi la viabilitat del projecte.

Import

Import de 30.000€.

Període d'execució

Durada d'un any.

Pujar

Fes-ho córrer

 • Facebook
 • TwitThis
 • LinkedIn
 • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web