Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Certamen Nacional d'Infermeria "Ciutat de Sevilla"

Organisme

 EXCELENTISIMO COLEGIO DE ENFERMERIA DE SEVILLA

Objecte

 Els premis es concediran a estudis monogràfics o treballs d'investigació d'infermeria, inèdits i que, amb anterioritat, no s'haguessin presentat a cap altre Premi o Certamen d'aquesta mateixa naturalesa, que es presentin a aquest Certamen d'acord a les bases del mateix. No seran objecte d'aquests premis els treballs subvencionats per altres entitats científiques o comercials, ni les tesis doctorals presentades amb aquesta finalitat.

Requisits

  • Només podran concórrer professionals en possessió del títol de Graduat o Diplomat en Infermeria que es trobin col·legiats.
  • L'autor o primer signant de cada treball haurà de presentar en la documentació establerta en el punt 9 d'aquestes bases, una declaració jurada que el treball és inèdit i no ha estat anteriorment presentat en cap esdeveniment o publicat en qualsevol altre mitjà.
  • De la mateixa manera, no tindran la consideració de treballs inèdits actuacions consistents en petites variants o modificacions sobre el títol o el contingut de qualsevol treball anterior conegut o publicat pel mateix autor.

Documentació a presentar

  • No tindran limitació d'espai i acompanyaran bibliografia.
  • Es presentaran per triplicat, en grandària D.I.N. A-4, mecanografiats a doble espai per una sola cara i enquadernats.
  • Han d'incloure en separata un resum dels mateixos, no superior a dues pàgines.
  • El treball tal com s'indica en el punt 4t d'aquestes bases, signat amb pseudònim; sobre tancat, identificat amb el mateix pseudònim incloent noms, i adreça completa d'autor o autors, telèfon de contacte del 1r signant, certificat de col·legiació recent i currículum vitae de la totalitat de l'equip si n'hi ha.
  • Els treballs presentats s'ometran obligatòriament referències a localitat, centre o qualsevol apartat, que pogués induir als membres del jurat a la identificació, abans de l'obertura de les pliques, de la procedència o autors dels mateixos.

Import

La dotació econòmica serà de 4.140 € per al treball premiat en primer lloc; 2.070 € per al premiat en segon lloc i 1.380 € per al premiat en tercer lloc i Accèssit Infermeria Jove 1.150 €.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web