Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Beques de la Secció de CIyCAC

Objecte

Convocatòria per a membres de la SEC i de la Secció de Cardiopatia Isquèmica i Cures Aguts Cardiovasculars que desitgin incorporar-se durant un any a una Unitat de Cures Crítiques Cardiològiques d'un hospital nacional. Beques destinades a la formació de joves cardiòlegs en assistència i recerca clínica en l'àrea de les cures agudes cardiològiques. 

Requisits

Pot sol·licitar la beca qualsevol cardiòleg que hagi finalitzat la residència de cardiologia en els últims tres anys o estigui cursant l'últim any de residència, sigui membre de la SEC i de la Secció de CIyCAC, i desitgi incorporar durant un any a una Unitat de Cures crítics Cardiològiques d'un hospital nacional.

Es requereix haver aprovat o estar en tràmits de fer l'examen de cardiologia de l'ESC (European Exam General Cardiology).

El candidat es comprometrà a l'obtenció de la Certificació en Cures Aguts Cardiològiques de la "Acute Cardiac Care Association" de la Societat Europea de Cardiologia (European Society of Cardiology) a la convocatòria següent a la finalització de la beca.

Així mateix, haurà d'inscriure com a membre de la Secció de CIyCAC per poder rebre la beca. 

Termini oficial

Data limit 24 d’Abril 2018 

Termini IISPV

20 Abril 2018

Documentació a presentar

Amb la sol.licitud s'haurà d'adjuntar la següent documentació:

  • Projecte d'investigació en imprès normalitzat.
  • Carta d'acceptació del responsable del centre receptor especificant la viabilitat del projecte proposat, i breu descripció de la trajectòria de tots dos.
  • Carta de presentació del President de la Comissió de Docència o Cap de Servei de l'hospital on va realitzar el candidat la seva formació MIR, incloent la data del final de la residència.
  • Currículum Vitae normalitzat del sol·licitant.

Import

Dues beques de 22.500€ cada una.

Període d'execució

01 any

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web