Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Beques de recerca postdoctorals 2018/2019 de la Fundació Olga Torres

Organisme

FUNDACIÓN PRIVADA OLGA TORRES

Objecte

Aquestes beques consisteixen en una ajuda a postgraduats amb el títol de doctor, per a desenvolupar treballs d'investigació en el camp de l'estudi del càncer colorrectal, dirigits per un doctor en Ciències de la Salut, en un centre reconegut a Catalunya i/o Espanya.
Característiques principals
Es concediran dues beques. Una per a cada una de les Modalitats A i B.
Modalitat A.- Adreçada a investigadors consolidats. Hi podran concórrer els investigadors integrats en qualsevol dels grups de recerca establerts al territori definit al punt 1 de les bases d'aquesta convocatòria, amb la única limitació que com a sol·licitant no hagi obtingut cap beca de la FOT en les dues últimes edicions.
Modalitat B.- Adreçada a investigadors emergents. Destinada a investigadors integrats en qualsevol dels Grups de Recerca establerts al territori definit al punt 1 de les bases d'aquesta convocatòria que faci menys de deu anys de l'obtenció de la titulació de doctor i que no hagin estat beneficiaris de cap beca de la FOT en les dues últimes edicions. El projecte haurà d'estar dirigit per un investigador sènior. No quedaran inclosos en el còmput de deu anys els períodes de baixa o excedència per maternitat que s'acreditin a la sol·licitud.
Al presentar la sol·licitud el candidat haurà d'indicar a quina de les modalitats concorre.

Requisits

Disposar del grau de doctor

Termini oficial

 Fins al 30 de Juny 2018

 

Termini IISPV

25 de Juny 2018

Documentació a presentar

 • DNI, targeta de resident o passaport en vigor.
 • Currículum vitae.
 • Títol de Doctor o expedient acadèmic oficial on consti l'obtenció del títol.
 • Memòria del treball que proposa redactada en anglès i signada pel sol·licitant. En el cas dels sol·licitants de la modalitat B hi ha de constar el vist i plau de l'investigador sènior director del treball.
 • Escrit signat pel responsable del Centre en el que es realitzarà la recerca acceptant acollir el desenvolupament de la recerca en cas d'obtenir la beca.
 • Historial del grup d'investigació receptor dels últims cinc anys amb menció explícita a projectes vigents relacionats amb el treball d'investigació.
 • Cartes de presentació, si n'hi ha.

Import

60.000€.

Període d'execució

Dos anys

Avaluació de les sol·licituds

El pagament s'efectuarà en 8 terminis trimestrals i consecutius de 7.500,00 € cada un, previ lliurament d'un informe trimestral d'evolució de la investigació que haurà d'obtenir la conformitat per part de la comissió interna designada per la FOT per a fer el seguiment del projecte.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

 • Facebook
 • TwitThis
 • LinkedIn
 • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web