Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Caixaimpulse Programme

Organisme

FUNDACIO LA CAIXA

Objecte

Objectiu de la convocatòria
L'objecte de la present convocatòria és la tutoria de projectes de valorització dels actius resultants de la investigació, per al seu trasllat al mercat, ja sigui com un spin-off o com un acord de transferència, que requereixen la validació i desenvolupament de la seva proposta de generació de valor.
Més específicament, el programa donarà suport a projectes de les àrees de la Vida, Medicina i Ciències de la Salut proposades pels centres, basats en actius per als quals s'ha sol·licitat o serà sol·licitada una patent o model d'utilitat, i destinats a afegir valor per a la seva transferència al mercat.
Dins les àrees de la Vida, Medicina i Ciències de la Salut, es tindran en compte els projectes dels següents camps:

  • Ciències de la Vida: Biomatemàtica, Biologia Cel·lular, Biologia Humana, Bioquímica i Biologia Molecular, Fisiologia Humana, Genètica, Immunologia, Microbiologia i Neurociències.
  • Ciències Mèdiques i de la Salut: Ciències Clíniques, Epidemiologia, Medicina Forense, Medicina del treball, Medicina Interna, Ciències de la nutrició, Patologia, Farmacodinàmica, Farmacologia, Medicina Preventiva, Psiquiatria, Salut Pública, Cirurgia i Toxicologia.

Requisits

Han de ser entitats sense ànim de lucre. Les entitats han de ser propietaries o copropietaria dels actius protegits o susceptibles de protecció fruit de la seva investigació i que alhora son el objecte de la valorització. Un mateix beneficiario podrá presentar més d’un candidatura, sempre que stiguin vinculades a diferents actius protegits o susceptibles de protecció furit de projectes d’investigació diferents. Les empreses consiolidades queden explicitament excloses.

Els projectes deuran estar liderats per un director que compleixi els següents requisits:

Directors de projectes hauran de ser persones juridicques am estudis superiors ( graduats universitaris, professors universitari o doctors). Hauran de dedicarse de forma exclusiva o casi exclusiva al projecte de validadció en quan a la idea de negoci o la transferencia al mercat, segons els criteris dels promotors. El director de projecte sols podrá figuran en una unica candidatura. Els directors de projectres podran se o no, els directors del projecte d’investigació generador dels actius. Deuran estar vinculats amb el beneficiari mitjançant els estatuts o d’un contracte laboral.

 

Termini oficial

Fins el 02 de Maig

Termini IISPV

Si esteu interessat en aquest ajut contacteu amb nosaltres el més aviat possible per poder donar-vos d’alta.

Termini de presentació: 25 de Abril 2018

Documentació a presentar

 

La sol.licitut s’haurà de realitçar mitjançant previ registre en la mateixa. Un cop estigueu dins heu de sel.lecionar el programa CaixaImpulse i completar correctament el formulari de sol.licitut. La sol.licitut haurà de estar omplerta en angles. 

Formulari de sol.licitut:https://caixaimpulse.com/documents/20182/92676/CaixaImpulse+Form_CI2018.pdf/9d4d1b09-219e-efc2-ec7e-888bbde49205

Import

Entre 70.000€ i 100.000€ per la implamentació del Pla de Valorització

Període d'execució

El desenvolupament del programa CaixaImpulse es realitzarà a Barcelona de Juliol de 2018 fins al Març de 2020. La implementació dels plans de valorització es podra dur a terme els 12 mesos després de l'acabament del programa.

Informació addicional:

La recepció d'una subvenció implica drets econòmics sobre l'actiu que es reinvertiran en les edicions i els beneficiaris del programa de futur, i que serà inclòs en l'Acord de Valorització:
En el cas de la futura creació d'una empresa:

  • FBLC tindrà dret a rebre un canon del 0,5% de la xifra neta de negocis fins arribar a l'import total de l'ajut de valorització, el qual serà invertit en futures edicions i beneficiaris del programa Caixaimpulse.
  • CCR (o una altra companyia dins del Grup Criteria o la pròpia FBLC) podrà exercir el dret de subscriure, a valor nominal, un percentatge de fins l'1% dels drets econòmics i polítics de l'empresa, en el moment en el que els actius siguin transferits o aquests es comencin a explotar.
    En el cas que l'explotació es produeixi a través de llicències, el FBLC tindrà dret a rebre les seguents quantitats fins al límit de l'import total de l'ajut de valorització, el qual serà invertit en futures edicions i beneficiaris del programa Caixaimpulse:
  • una quantitat igual a l'1% de les vendes netes anuals que resultin de l'assignació total o parcial o llicència dels Actius o Productes a terceres parts, o de qualsevol altre manera d'explotació, més
  • un cànon igual al 0,5% de les vendes netes anuals que resultin de la comercialització dels productes.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web