Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premis Fundació Lilly 2012

Organisme

Fundació Lilly

Objecte

   Contribuir al millor desenvolupament de la Sanitat Espanyola afavorint l'avanç de la biomedicina, la Fundació Lilly convoca la XI edició dels Premis Fundació Lilly de Recerca Biomèdica. Es disposa de dos àmbits:

 • INVESTIGACIÓ BIOMÈDICA PRECLÍNICA
 • INVESTIGACIÓ BIOMÈDICA CLÍNICA

Sol·licitants

   Investigadors de caràcter preclínic (investigació bàsica orientada a l'obtenció de coneixement amb aplicació clínica), i clínic (recerca sobre humans), que desenvolupin la seva activitat en centres sanitaris i / o centres de recerca, públics o privats, a Espanya.

Requisits

   Els candidats als Premis hauran de ser proposats per persones o institucions de l'àmbit científic Biomèdic o de les Ciències de la Salut.

Descripció

INVESTIGACIÓ BIOMÈDICA PRECLÍNICA

   El premi consisteix en una quantia total de 140.000 €, dels que el premiat, en atenció al seu especial contribució al desenvolupament de la investigació biomèdica preclínica, rebrà la quantitat de 20.000 € en concepte de premi a l'investigador. La quantitat restant, 120.000 €, es destinarà a donar suport a l'activitat investigadora del premiat.

   Les quantitats destinades a donar suport a la recerca del premiat es lliuraran en tres anualitats consecutives, començant per la corresponent a l'any d'atorgament del premi, en quanties de 40.000, 40.000 i 40.000 € respectivament.

INVESTIGACIÓ BIOMÈDICA CLÍNICA

   El premi consisteix en una quantia total de 100.000 €, dels que el premiat, en atenció al seu especial contribució al desenvolupament de la investigació biomèdica preclínica, rebrà la quantitat de 20.000 € en concepte de premi a l'investigador. La quantitat restant, 80.000 €, es destinarà a donar suport a l'activitat investigadora del premiat.

   Les quantitats destinades a donar suport a la recerca del premiat es lliuraran en dues anualitats consecutives, començant per la corresponent a l'any d'atorgament del premi, en quanties de 40.000, 40.000 € respectivament.
 

Termini oficial

15 de febrer de 2012.

Termini IISPV

13 de febrer de 2012.

Import

PRECLÍNICA: 140.000 € i CLÍNICA : 100.000 €

Conceptes finançables

 • Material fungible
 • Material inventariable
 • Personal
   

   No s'admetran dotacions corresponents a l'adquisició de mobiliari o material d'ús exclusivament administratiu, ni material informàtic portàtil d'ús personal, ni viatges.

   Sempre que les quantitats destinades a cada categoria no superin el 40% de l'ajut concedit.
 

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

 • Facebook
 • TwitThis
 • LinkedIn
 • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web