Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

AJUTS PER A PROJECTES D'INVESTIGACIÓ SOBRE LES MALALTIES CEREBRALS

Organisme

 The 'Network of European Funding for Neuroscience Research' (NEURON) publica "Novel Methods and Approaches towards the Understanding of Brain Diseases" – Convocatòria 2012

Objecte

L'objectiu de la convocatòria és permetre als projectes multinacionals de recerca en col·laboració que s'ocupen dels desenvolupaments i avenços en els mètodes i enfocaments per comprendre el cervell i les seves malalties.

Requisits

Els conjunts de propostes d'investigació transnacionals poden ser presentades pels grups de recerca que treballen en universitats o altres institucions d'educació superior no universitari, els instituts públics de recerca, hospitals, així com empreses comercials, en particular les petites i mitjanes empreses.

   

Requisits: de 3 a 5 grups de recerca de 3 països diferents participants en aquesta convocatòria (Àustria, Bèlgica, Canadà, Finlàndia, França, Alemanya, Israel, Itàlia, Luxemburg, Polònia, Romania, Portugal i Espanya).

 

Hi haurà un procediment en dues etapes per les aplicacions comunes: els projectes de propostes i les propostes completes. En ambdós casos, un document de proposta conjunta (en Anglès) serà preparada pels socis.

Descripció

L'àmbit d'aplicació d'aquesta convocatòria no és el finançament del desenvolupament de la tecnologia per ser, i no pretenen el finançament de la infraestructura.

Els projectes de recerca han d'estar basats en hipòtesis i metodologies innovadores basades en avenços tecnològics sobre malalties cerebrals. No hi ha cap restricció relativa a les metodologies o enfocaments específics utilitzats en les aplicacions, encara que cal exposar una justificació clara de que l'enfocament / metodologia és nova i innovadora o que la metodologia existent serà aplicada a una nova àrea de recerca.

Aquestes metodologies poden incloure (sense excloure altres): les tècniques d'imatge (incloent òptiques, tècniques MR i PET), tècniques moleculars, tècniques (epi) genètiques i els enfocaments basats en tècniques "òmiques", estudis amb cèl·lules mare i la diferenciació neuronal en relació a la teràpia cel·lular, gènica aplicada a l’estudi del cervell, tècniques de modelització molecular, l'estimulació cerebral elèctrica i magnètica, i la metodologia conductual i epidemiològica.
 

Termini oficial

Les pre-propostes s'han de presentar en format electrònic com a màxim el dia 9 març 2012 a través del sistema de presentació electrònica.

Termini IISPV

5 de març de 2012

Import

De 100.000 € per grup a 300.000 €

Conceptes finançables

Els projectes poden ser finançats per un període de fins a tres anys i d'acord a les regulacions dels organismes de finançament. Els organismes espanyols de finançament són ISCIII i del MICINN.
 

   MICINN: El Ministeri finançarà fins al 100% dels costos subvencionables (personal tècnic, investigadors postdoctorals amb contractes temporals, la subcontractació, petits aparells i els diners de viatge). Fins 160.000 € per grup i 300.000 € pels grups espanyols que participen en el mateix projecte.


   ISCIII: 1 participant per institució i la proposta. Costos subvencionables: personal tècnic, equip petit, la subcontractació i els diners de viatge. Fins a 100.000 € per grup o 250.000 € si el grup és coordinador del projecte.
 

Període d'execució

Màxim 3 anys

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web