Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

8a Beca Jan Vermorken per a Investigació en Càncer Ginecològic

Organisme

GEICO - Grupo Español De Investigación en Cáncer de Ovario (GEICO).

Objecte

L'objectiu d'aquesta beca és completar la formació acadèmica de joves oncòlegs mèdics o especialitats relacionades (Oncologia Ginecològica, Biologia Molecular, Patologia) a través d'una estada en un centre de prestigi molt vinculat al projecte de recerca del sol·licitant. Un cop completat, permetrà a aquests joves metges incorporar els seus coneixements adquirits a la seva pròpia pràctica, així com al seu lloc de treball i al grup GEICO. 

Sol·licitants

Els sol·licitants han de:

  • Estar relacionat contractualment amb un centre amb Oncologia Mèdica, Oncologia Ginecològica o Departament de Biologia Molecular, en el moment de l'aplicació.
  • S'ha de presentar el títol d'especialista o un certificat que confirmi que el sol·licitant està cursant l'últim curs en l'especialitat. Tesi doctoral per a sol·licitants de biòlegs moleculars.
  • S'ha d'enviar una carta oficial d'acceptació del centre d'acollida.
  • Fluïdesa del llenguatge del centre amfitrió. 

Termini oficial

15 Gener 2018

Termini IISPV

08 Gener de 2018

Documentació a presentar

Les sol·licituds es presentaran electrònicament per l'investigador en ANGLÈS
La sol·licitud a la candidatura ha d'incloure:

  • Carta d'aplicació que indica: nom, adreça postal i adreça de correu electrònic del sol·licitant. Fotocòpia del DNI / passaport. Proposta de projecte i informe tècnic (màxim 8 pàgines).Breu justificació sobre el motiu pel qual es va triar el centre per dur a terme la formació i el pla de treball durant l'estada.
  • Currículum vitae actualitzat i mèrits professionals més destacats. El pla d'estudis pot tenir un màxim de 8 pàgines i ha d'incloure les publicacions del candidat durant els últims 3 anys.
  • Document emès pel Cap de Servei o Director Mèdic de l'Àrea d'Oncologia a la que pertany, explicant l'interès del centre en aquest àmbit de formació i certificant que l'investigador té un contracte de treball, un contracte de col·laboració o una beca en aquest centre / servei.
  • Document o carta d'acceptació expedida pel Cap de Servei del centre / servei d'acollida, on el sol·licitant té la intenció de realitzar la seva formació. 

Import

La dotació s'establirà en funció de la ubicació i la durada de l'estada, la quantitat màxima serà de 15.000 euros.

Període d'execució

Serà una beca de quatre a sis mesos i el candidat podrà escollir un dels centres GEICO col·laboradors (locals o estrangers), amb experiència demostrada en el tractament i investigació del càncer ginecològic.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web