Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Programa Postdoctoral Beatriu de Pinós- Modalitats A i B

Organisme

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca- Generalitat de Catalunya

Objecte

Modalitat A: Beques per a estades de recerca postdoctorals fora de l'Estat espanyol i de retorn a Catalunya.

Objecte: Atorgar 50 beques per fer estades de recerca postdoctoral en universitats i centres de recerca de l'estranger amb un ajut per retornar al sistema de ciència i tecnologia català.

Modalidad B: Ajuts per a la incorporació de personal investigador al sistema de ciència i tecnologia català.

Objecte: Atorgar 45 ajuts a les universitats, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries situats a Catalunya, per a la contractació de personal investigador doctor que hagi dut a terme una estada postdoctoral a l'estranger.
 

Sol·licitants

MODALITAT A: La sol·licitud de la primera fase, d'acord amb el model normalitzat que es podrà trobar a l'apartat Recursos , l'ha de presentar el personal investigador candidat a la beca. L'ajut per al retorn del personal investigador, l'AGAUR finança el 100% del cost total dels contractes. Cadascun dels contractes és de 40.604,62 euros. Aquesta quantitat inclou la retribució mínima que ha de percebre el personal investigador, que és de 30.972,25 euros bruts anuals, i la quota patronal de la Seguretat Social.

MODALITAT  B: Poden beneficiar-se d'aquesta modalitat les universitats, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries situades a Catalunya. L'ajut finança el 100 % del cost total dels contractes. Cadascun dels contractes és de 37.904,84 euros durant el primer any i 39.231,51 euros durant el segon any.

Requisits

MODALITAT A: Poden beneficiar-se d'aquesta modalitat el personal investigador que tingui el títol de llicenciatura, grau o equivalent o el títol de doctorat d'una universitat del sistema universitari català.

   El títol de doctor/a s'haurà d'haver obtingut en el moment d'acceptar la beca i després de l'1 de gener de 2007 (s'entén com a data d'obtenció del doctorat la data de lectura i aprovació de la tesi), o bé després de l'1 de gener de 2005 si es justifica, durant aquest període, qualsevol d'aquests supòsits:
- que s'ha gaudit d'un període de maternitat o paternitat.
- que s'ha tingut a càrrec menors de sis anys, persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial, o persones més grans de seixanta-cinc anys que depenguin de la persona beneficiària i requereixin una dedicació especial.
- que s'ha patit una malaltia greu o accident amb una baixa mèdica igual o superior als 6 mesos.
 

MODALITAT B: Les entitats han de contractar els candidats o les candidates que compleixin els requisits següents:
a) Haver obtingut el títol de doctor/a entre l'1 de gener de 2006 i el 31 de desembre de 2010 (s'entén com a data d'obtenció del doctorat la data de lectura i aprovació de la tesi), o bé després de l'1 de gener de 2004 i el 31 de desembre de 2010 si es justifica, durant aquest període, qualsevol dels supòsits establerts a les bases d'aquesta convocatòria.
b) Haver realitzat o estar realitzant una estada postdoctoral en un país diferent al de l'obtenció del títol de doctorat i fora de l'Estat espanyol per un període mínim de dos anys. Aquesta estada postdoctoral s'haurà d'haver completat en el moment d'incorporar-se a l'entitat.
c) No haver treballat més de 12 mesos seguits en el centre receptor en el moment de presentar la sol·licitud.
 

Descripció

MODALITAT A- Dues fases :

 • La primera fase, en forma de beca, subvenciona estades postdoctorals de dos anys de durada a qualsevol universitat o centre de cerca de fora de l'Estat espanyol. Queden exclosos d'aquesta fase els estudis de postgrau i màsters universitaris.
 • La segona fase, en forma d'ajut, subvenciona contractes postdoctorals d'un any de durada per facilitar el retorn al sistema de ciència i tecnologia de Catalunya a les persones que han completat la primera fase de beca.
   

MODALITAT B: Els ajuts són de dos anys i només poden anar destinats al finançament dels contractes per al personal investigador.

Incompatibilitats

MODALITAT A

 •  La persona sol·licitant únicament pot constar com a sol·licitant o com a candidata en una sol·licitud d'aquesta convocatòria, independentment de la modalitat.
 • Queden excloses les persones que s'hagin beneficiat d'aquesta modalitat en anteriors convocatòries d'aquest programa.
 • El personal investigador que ha obtingut el títol de llicenciatura, grau, o equivalent fora del sistema universitari català no pot fer l'estada postdoctoral al mateix país on ha obtingut qualsevol d'aquests títols.
 • El personal investigador no pot fer l'estada a la mateixa institució on s'ha fet i/o obtingut el títol de doctorat.
   

MODALITAT B

 • La persona sol·licitant únicament pot constar com a sol·licitant o com a candidata en una sol·licitud d'aquesta convocatòria, independentment de la modalitat.
 • Queden exclosos d'aquesta convocatòria els centres tecnològics, els centres de suport a l'activitat tecnològica i els centres de difusió tecnològica.
   

Termini oficial

01/03/2012
 

Termini IISPV

27/02/2012

Documentació a presentar

Per formalitzar la sol·licitud únicament s'ha de presentar l'imprès normalitzat i l'annex, seguint les instruccions del propi model. 

Un cop enviat telemàticament, el formulari i l'annex corresponent es presentarà en format paper al registre de l'AGAUR.

Import

L'AGAUR finança el 100% del cost total dels contractes

Període d'execució

1 a 2 anys

Pujar

Fes-ho córrer

 • Facebook
 • TwitThis
 • LinkedIn
 • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web