Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Ajuts per investigadors en Oncologia

Organisme

Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc)

Objecte

Concessió d'ajuts a investigadors per al desenvolupament d'un projecte d'investigació.

Descripció

Tres modalitats:

  • Modalitat A: ajuts destinats a doctors o post residents per a la realització d'un projecte d'investigació en un centre espanyol, dotats amb 135.000 euros per a tres anys.
  • Modalitat B o Retorn: ajuts a doctors o post residents que hagin desenvolupat la seva tasca investigadora post doctoral a l'estranger durant un període d'almenys 4 anys i que vulguin tornar a Espanya. Els contractes tindran una durada de quatre anys al centre de retorn seleccionat, que prèviament hi haurà acceptat l'ingrés del candidat. Cada ajuda tindrà una dotació de 200.000 euros per a quatre anys. La Fundació aecc considerarà adjudicar un finançament addicional de 50.000 euros per utilitzar durant el primer any a partir de la data d'incorporació, destinats a despeses de laboratori (fungibles, inventariables i / o contractació de personal), que permetin a l'investigador instal·lar i començar la seva pròpia línia de treball.
  • Modalitat C o clínica: ajuts destinats a doctors o post residents per al desenvolupament d'un projecte d'investigació clínica sense interès comercial. Cada ajuda estarà dotada amb 135.000 euros per a tres anys.

Termini oficial

30 de gener de 2012

Termini IISPV

25 de gener de 2012

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web