Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

PROMOCIÓ DE L’AUTONOMIA PERSONAL I ATENCIÓ A L’ENVELLIMENT, A LA DISCAPACITAT I A LA DEPENDÈNCIA

Organisme

Obra Social La Caixa

Objecte

Aquesta convocatòria té com a finalitat promoure la vida independent, l'autonomia i la qualitat de vida de gent gran i de persones amb discapacitat, malaltia mental o altres malalties, i també atendre les necessitats de l'entorn familiar d'aquestes persones.

Requisits

Les entitats sol·licitants han de reunir els requisits següents:

  1. Estar constituïdes legalment com a entitats sense ànim de lucre.
  2. Estar inscrites en el registre corresponent.
  3. Estar domiciliades en territori espanyol i estar implantades a la comunitat autònoma d'actuació o en la població on es desenvoluparà el projecte.
  4. Tenir una antiguitat mínima d'un any des de la inscripció en el registre corresponent en el moment de presentar-se a la convocatòria.
  5. No tenir vigent, en el moment de presentar la sol·licitud, cap conveni de col·laboració amb la Fundació Bancària "la Caixa" vinculat a una convocatòria general del Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials.
  6. Haver justificat correctament els ajuts que els hagi concedit la Fundació Bancària "la Caixa" en anys anteriors a les convocatòries del Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials.
  7. Estar al corrent de les obligacions fiscals i laborals. Estar al corrent del compliment de les seves obligacions amb CaixaBank, SA. A aquest efecte, l'entitat autoritza la Fundació Bancària "la Caixa" a obtenir de CaixaBank, SA la informació relativa al compliment d'aquestes obligacions.

Termini oficial

01/02/2017

Termini IISPV

27/01/2017

Documentació a presentar

  1. Certificació de validació de dades signada per un representant legal (model disponible al Portal de Convocatòries).
  1. Acord signat de la junta directiva, del patronat o de l'òrgan de govern de l'entitat en què s'aprova la presentació de la sol·licitud a la convocatòria.
  2. Declaració d'una persona representant legal de l'entitat amb el compromís d'aportar directament, o a través de tercers, el 25 % del pressupost final del projecte.
  3. Certificat de l'Agència Tributària segons el qual l'entitat està al corrent de les obligacions fiscals. Aquest document ha de tenir vigència, com a mínim, fins al mes de maig del 2017.
  4. Certificat de la Seguretat Social segons el qual l'entitat està al corrent de les obligacions laborals. Aquest document ha de tenir vigència, com a mínim, fins al mes de maig del 2017.
  5. Balanç i compte de resultats dels dos últims exercicis signats per un representant legal de l'entitat o, si no se'n té, un document amb l'estat d'ingressos i despeses de l'últim exercici tancat

Import

Veure enllaç adjunt.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web