Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

AJUTS “BECARI SOCAP”

Organisme

Societat Catalana de Pneumologia.

Objecte

S'estableixen dos ajuts (Becaris SOCAP) per la realització de projectes de recerca sobre temes lliures en l'àmbit de la pneumologia, per associats titulats en els darrers 2 anys, sense contracte laboral de més de 20 hores setmanals. 

Requisits

  • Per demanar qualsevol tipus d'ajut o beca és imprescindible estar ja associat a la SOCAP el dia que es publiqui la convocatòria.
  • Les bases, el formulari de sol·licitud i l'adreça del Comitè Científic de la Diada es troben a la pàgina Web de la Societat (www.socapnet.org) i s'adreçaran per correu electrònic al Comitè Científic de la Diada a mjoseferrandis@academia.cat. Excepcionalment, s'acceptarà el lliurament per correu a l'adreça postal del Comitè Científic de la Diada (Carrer Major de Can Caralleu, 1-7. 08017 Barcelona) amb la mateixa data de termini.
  • L'investigador quedarà obligat a fer constar el suport rebut per part de la SOCAP en totes les comunicacions i  publicacions que es derivin dels treballs duts a terme mitjançant la beca.
  • Un mateix projecte només podrà ser presentat a un tipus d'ajut.

Termini oficial

20/01/2017

Termini IISPV

17/01/2017

Import

1.200€/mes.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web