Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

AJUTS LLAVOR PER A PROJECTES INNOVADORS AMB POTENCIAL D'INCORPORACIÓ AL SECTOR PRODUCTIU

Organisme

AGAUR - Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

Objecte

Finançar projectes d'innovació que es trobin a les fases 1 i 2 dins l'escala de maduresa tecnològica 1 per a la valorització de coneixement amb potencial d'incorporació al sector productiu.

Els projectes han d'estar destinats al reforç de la protecció del coneixement generat i a les primeres proves (preprototips), i a la definició de la ruta de comercialització, la generació del model de negoci, l'anàlisi de viabilitat tecnològica i comercial o el disseny de prova de concepte o a altres activitats similars que s'englobin dins d'aquestes fases.

Sol·licitants

Poden beneficiar-se d'aquesta convocatòria els equips de recerca de les universitats del sistema universitari de Catalunya, els centres de recerca, els centres tecnològics, les fundacions hospitalàries i les institucions sense ànim de lucre que tinguin com a activitat principal la recerca i que tinguin seu a Catalunya. 

Les entitats participants han de ser propietàries o copropietàries del coneixement o la tecnologia que es vol valoritzar.

Requisits

Els equips de recerca han d'estar formats, com a mínim, per dues persones, que han de complir els requisits següents

- El Científic Responsable ha d'estar en possessió del títol de doctor o doctora i ha d'estar vinculat o vinculada estatutàriament o contractualment a la plantilla de la universitat o del centre participant i tenir-hi dedicació completa

- El Científic Emprenedor ha d'estar en fase predoctoral o postdoctoral

- El Mentor Empresarial, que s'ha d'incorporar a l'equip de recerca un cop triats els projectes per formar l'equip Llavor, ha de complir els requisits següents:

- No pot pertànyer a empreses o entitats en les quals els components de l'equip de recerca tinguin càrrecs de responsabilitat, participació accionarial o activitat d'assessorament reconeguda.

- No pot rebre cap tipus de remuneració pel desenvolupament d'aquesta activitat.

- Els equips de recerca participants en aquests ajuts només poden presentar una sol·licitud, de manera que les persones vinculades, el Científic Responsable i el Científic Emprenedor, només poden constar en una proposta d'equip Llavor.

- Queden excloses les persones que hagin participat, com a Investigador Sènior/Científic Responsable o bé Investigador Júnior/Científic Emprenedor, d'un ajut en el marc de la convocatòria anterior.

Descripció

La durada serà de sis mesos

L'import de cada ajut als projectes Llavor és d'una quantia fixa de 20.000 €, dels quals 10.000 € van a càrrec dels fons FEDER i han de ser avançats amb càrrec al pressupost de l'AGAUR assignat a la convocatòria. Els ajuts concedits se sotmeten al règim fiscal vigent en el moment del seu atorgament.

S'exclouen les sol·licituds que es presentin amb un import inferior als 20.000 € de despesa elegible. En cas que les sol·licituds tinguin un pressupost global de més de 20.000 €, han d'especificar les fonts de finançament complementàries.

Termini oficial

21 Nov 2016

Termini IISPV

17 Nov 2016

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web