Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca RecerCaixa (2016)

Organisme

RecerCaixa 2016

Objecte

El programa RecerCaixa ha obert la convocatòria dels Ajuts a la recerca (2016) per finançar projectes d'universitats i centres de recerca de Catalunya (pressupost: 1,6 milions d'euros). La convocatòria persegueix dos objectius: impulsar la recerca científica d'excel·lència, i apropar la ciència a la societat, fent-la partícip dels avenços científics i dels beneficis humans i socials. El finançament màxim per projecte (inclou overheads) és de 100.000 euros i s'hauran d'iniciar entre el gener i el març de 2017 i s'hauran de dur a terme en els 2 anys següents. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 17 de juliol del 2016.

Sol·licitants

Es podrà presentar a la convocatòria qualsevol equip de recerca liderat per un/a investigador/a doctor/a, amb contracte estable amb una universitat o centre de recerca, públic o privat, radicat a Catalunya. En el marc d'aquesta convocatòria, s'entén per contracte estable aquells contractes amb data de finalització posterior a la data de finalització del projecte presentat.

Termini oficial

17 de juliol 2016

Termini IISPV

13 de juliol de 2016

Conceptes finançables

RecerCaixa finança els costos directes derivats de la realització del projecte presentat (costos marginals). El finançament màxim que pot rebre un projecte, incloses les despeses generals (overheads) institucionals, és de 100.000 €.

Tramitació dels ajuts

Les propostes es podran presentar en català, castellà o anglès. La sol·licitud es farà en línia a través del portal web de RecerCaixa: www.recercaixa.cat. Únicament s'acceptaran sol·licituds mitjançant aquest procediment.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web