Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Ajuts a grups coordinats estables de recerca oncològica

Organisme

Fundació Científica de l'Associació Espanyola contra el càncer

Objecte

La finalitat de la convocatòria és la concessió d'ajuts destinats a línies de recerca desenvolupades per grups estables i competitius que promoguin una investigació oncològica translacional amb un component bàsic-clínic.
 

Descripció

Dos modalitats:

  • Modalitat A): programa de recerca desenvolupat per un únic grup de recerca multidisciplinari. El caràcter multidisciplinari del grup vindrà determinat per la participació necessària en el mateix grup tant de personal clínic com d'investigadors  bàsics. El grup beneficiari estarà compost per personal d'un únic centre o institució. El cap del grup actua com a coordinador científic del programa de recerca.
  • Modalitat B): programa de recerca desenvolupat al menys per 2 grups investigadors que conformen un equip multidisciplinari, amb participació necessària en el conjunt d'investigadors que es presenti a aquesta convocatòria de personal clínic amb investigadors bàsics. Els grups beneficiaris poden estar compostos per personal d'un únic centre o de diferents centres sempre que compleixin amb la condició anterior. Un dels caps de grup actuarà com a coordinador científic del programa de recerca.

Termini oficial

15 de febrer de 2011

Termini IISPV

11 de febrer de 2011

Import

240.000 €

Període d'execució

5 anys

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web