Cercador

Novetats

Comunicació - Divendres, 4 de novembre de 2011

L’Hospital Universitari Joan XXIII arriba als 150 trasplantaments de moll d’os

L’Hospital Universitari Joan XXIII arriba als 150 trasplantaments de moll d’os i l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) renova l’acreditació del Servei d’Hematologia del centre sanitari, que dirigeix Andreu Llorente. L’hospital tarragoní fa entre 15 i 20 trasplantaments cada any i és l’únic hospital acreditat de tota la província de Tarragona per fer aquest tractament en els malalts hematològics, evitant trasllats de malalts a Barcelona.
El tractament consisteix en recollir les cèl·lules progenitores i conservar-les congelades fins el moment del trasplantament, i permet que els malalts que reben una quimioteràpia molt intensiva puguin aguantar-la, fet que no es produiria sense el tractament. Els pacients que reben aquest tractament solen ser pacients amb malalties hematològiques. El Dr. Llorente afirma que “tot i que com més gran és el pacient amb una malaltia hematològica el perill augmenta, s’intenta que rebin el tractament tots els que siguin viables”.
El Dr. Llorente reconeix que aquest tractament “necessita un equip acostumat a fer-lo, amb professionals, tant de medicina com d’infermeria, amb capacitat i experiència important en aquests tipus de tractaments”. Per tant, és important remarcar que l’Hospital Joan XXIII és referent per a tota la província d’un tractament complex, tenint els bons resultats i la mateixa qualitat que qualsevol dels grans hospitals de tot el país.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web