Cercador

Novetats

Comunicació - Dimarts, 19 de maig de 2015

La Psiquiatra Irene Moreno (beca predoctoral IISPV), va ser guardonada amb el premi "Best Oral Communication"

Premi a la millor comunicación oral per un projecte d’investigació de l’HU Institut Pere Mata

La psiquiatra de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, que disfruta d'una beca predoctoral de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, Irene Moreno, va ser guardonada amb el premi "Best Oral Communication" durant la celebració del congrés internacional "European Meeting on Women’s Mental Health", celebrat els passats 7 i 8 de maig a Barcelona.
Durant el congrés, organitzat per la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental i el Grup de Treball i Recerca en Dona i Salut Mental, es van presentar en forma de comunicacions orals més de 10 projectes de recerca per psiquiatres i psicòlegs d’arreu del món.
Irene Moreno va presentar els resultats preliminars del projecte titulat "Prolactin and cortisol levels and clinical symptoms in young people at clinical high risk of psychosis: are there sex differences?" tutoritzat pel Dr. Javier Labad.
Els resultats d’aquest projecte mostren que existeixen diferències entre homes i dones en la relació als nivells hormonals de prolactina i cortisol i els símptomes clínics en pacients amb un estat mental d’alt risc, és a dir amb alt risc de desenvolupar una patología psiquiàtrica.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web