Cercador

Novetats

Destacats de recerca - Dilluns, 16 de febrer de 2015

Convocatòria d'ajuts Fundació La Marató de TV3

16 de febrer de 2015

La Fundació La Marató de TV3 obrirà la convocatòria per a l’adjudicació d’ajudes econòmiques a projectes de recerca en malalties del cor. Els treballs que en resultin seleccionats es finançaran amb els 8,8M€ recaptats en La Marató 2014, una xifra provisional que s’incrementarà amb els donatius que arribin fins al 31 de març, quan es tanqui definitivament aquesta edició del programa.
En la convocatòria podran participar treballs de recerca sobre malalties del cor que es desenvolupin en un únic centre de recerca amb seu a Catalunya, o bé de manera conjunta amb diferents institucions espanyoles i estrangeres, amb la coordinació d’un centre català.
El Patronat de la Fundació La Marató de TV3, a proposta de la Comissió Assessora Científica, farà públic el pròxim mes d’octubre el resultat del concurs.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web