Cercador

Novetats

Comunicació - Divendres, 19 de desembre de 2014

El projecte WellTech, del grup ALGOS, guanya un ajut de la URV a la valorització del coneixement 2014 (R2B2014)

Tarragona, 17 de desembre del 2014. ALGOS, grup reconegut per la Generalitat, i vinculat al Centre de Recerca en Avaluació i Mesura de la Conducta de la URV, i de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, ha guanyat un ajut del programa R+D+I de la URV a la valorització del coneixement 2014 per WellTech, una plataforma per a tractaments psicològics i plans de vida saludable que estarà disponible al públic a partir de l’any vinent. Es tracta d’una plataforma digital que ha de permetre emmagatzemar i administrar aplicacions de salut. Per tal d’avançar i millorar la proposta presentada, la URV ha atorgat al grup ALGOS un ajut d’11.000 euros.

WellTech és, alhora, un editor i una botiga de tractaments, i compta també amb un panell d’anàlisi i administració per a controlar l’activitat que generin els tractaments i plans de vida saludable que emmagatzemarà. Es tracta d’una eina mHealth versàtil que té com a objectiu, entre d’altres, facilitar la responsabilitat personal en la prevenció de la malaltia i la promoció de la salut.
Un dels primers tractaments/aplicacions que oferirà la plataforma serà Fibroline. Aquest pla té com a objectiu proporcionar un tractament, rigorós i de qualitat, per a millorar la qualitat de vida dels joves amb fibromiàlgia o dolor crònic generalitzat. Gràcies a Fibroline, els seus usuaris podran aprendre a dormir millor, prendre la medicació d’una manera adequada, regular l’estat d’ànim o millorar la relació amb els demés, a més de reduir o eliminar el dolor i la fatiga. La fase pilot de Fibroline començarà al gener del 2015.
Per a més infroamció podeu consultar el web

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web