Cercador

Novetats

Comunicació - Dilluns, 20 d'octubre de 2014

El Dr. Jordi Miró, investigador de l'IISPV i responsable del grup ALGOS, coordinarà una Xarxa Iberoamericana d'experts sobre dolor infantilgrup de recerca ALGOS coordinarà una Xarxa Iberoamericana d'experts sobre dolor infantil.

El Dr. Jordi Miró, investigador de l'IISPV i Responsable del grup ALGOS coordinarà una Xarxa Iberoamericana d'experts sobre dolor infantil.
El passat 7 d'octubre, dins dels actes del 15è Congrés Mundial de dolor realitzat a Buenos Aires (Argentina), es va constituir aquesta Xarxa multidisciplinar de la que el Dr. Miró en serà el coordinador. En el moment de la constitució hi ha associats grups de 10 països: Argentina, Brasil, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, Espanya, Mèxic, Portugal, Veneçuela i Xile. També s’hi han integrat, com a membres associats, grups d’EUA i Canadà.
Els objectius d’aquesta Xarxa són compartir recursos, promoure la formació dels professionals i col·laborar en tasques d’I+D+I. Les primers accions van adreçades a identificar els problemes més habituals de la població infantil i adolescent dels països respectius, informació que ha de servir per a concretar protocols d’actuació clínica, tant pel que fa a la prevenció com al tractament dels problemes crònics de dolor i discapacitat.
La propera reunió està prevista en el marc del 10è Simpòsium Internacional de Dolor Pediàtric (10th International Symposium on Pediatric Pain) a realitzar a Seattle (EUA) del 31 de Maig al 4 de Juny de 2015.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web