Cercador

Novetats

Comunicació - Dimecres, 2 de juliol de 2014

Nova edició de la guia de bona pràctica en la recerca de la salut de l’ICS

Per encàrrec exprés de l’Àrea de Docència i Recerca de la Direcció Assistencial de l’Institut Català de la Salut (ICS) es constituí la Comissió de la Bona Pràctica Recerca de l'ICS, el motiu de al seva creació és elaborar un codi de bones pràctiques que serveixi de guia per a tots els investigadors dels Instituts d’Investigació Sanitària (IIS). El codi ha de ser adaptable a les necessitats de cada IIS.
Els objectius establers en aquesta Comissió són:
1. Desenvolupar un codi per a disminuir el risc de mala praxis
2. Definir quins han de ser els òrgans, figures, comissions que han de vetllar per fer complir el codi o resoldre els possibles conflictes qui puguin haver.
La Comissió està constituïda pels representants de les institucions següents:
Dr. Ricard Pujol, ICS - Sra. Ester Campos, IDIBGI - Dra. Maria José Guilera, IIS Pere Virgili - Dr. Aurelio Ariza, IIS Germans Tries - Dr. Joan Vinyes, Hospital Arnau Vilanova - Dr. Jaume Reventós, VHIR - Dr. Javier Bosch, IDIBAPS (membre convidat) - Sra. Joana Visa, IDIBELL - Dra. Concepció Violán, IDIAP Jordi GOl - Dr. Carles Miquel (membre convidat del Departament de Salut).
El document resultant fou presentat i aprovat en la reunió de Directors Científics de l’IIS que tingué lloc el passat dia 6 de juny de 2014.
Document complert

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web