Cercador

Novetats

Publicacions - Dimecres, 2 d'abril de 2014

Eficàcia dels inhibidors de la neuraminidasa en la reducció de la mortalitat en els pacients ingressats amb grip A

L'estudi internacional es basa en els resultats de més de 29.000 pacients en 2 anys

El Dr Alejandro Rodríguez del grup Sepsis & Infecció Respiratòria Greu de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha publicat duramt el mes de març un article a la prestigiosa Revista The Lancet Respiratory Medicine.

El Dr Alejandro Rodríguez i el seu equip, junt a amb investigadors del PRIDE Consortium Investigators (Post-pandemic Review of anti-Influenza Drug Effectiveness ), han publicat l'article "Effectiveness of neuraminidase inhibitors in reducing mortality in patients admitted to hospital with influenza A H1N1pdm09 virus infection: a meta-analysis of individual participant data"

La pandèmia de grip A del 2009 va ser inicialment un brot d'una nova soca del virus de la influenzavirus H1N1. L'estudi es centrava en determinar els inhibidors de la neuraminidasa es van utilitzar àmpliament durant el 2009-11 durant la pandèmia i la seva eficàcia en la reducció de la mortalitat semblava incerta.

L'estudi internacional es centrava en una metaanàlisi de les dades individuals dels participants per investigar l'associació entre l'ús d'inhibidors de la neuraminidasa i la mortalitat en els pacients ingressats a l'hospital amb infecció pel virus. Es van incloure les dades de 29.234 pacients de 78 estudis de pacients ingressats a l'hospital entre el 02 gener 2009 i el 14 de març de 2011.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web