Cercador

Novetats

Destacats de recerca - Dimecres, 26 de març de 2014

Investigadors de Tortosa contra el càncer a La 7mana del Camp de Tarragona

El Grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica explica la seva recerca

El passat dia 7 de març van intervenir al programa la 7mana del Camp de Tarragona el Grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica del Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Els membres de l'equip dirigit per la Dra Marylène Lejeune van explicar els principals objectius del projecte de recerca finançat en la darrera convocatòria del Institut de Salut Carlos III.

El projecte estudia els factors predictius d'uns tipus concrets de càncer de mama amb un alt índex de recaiguda. Es tracta d'un projecte pluridisciplinar en el què hi intervenen diferents Hospitals, a banda del Verge de la Cinta. A nivell de Territori l'HU de Tarragona HJ23 i l'HU Sant Joan de Reus. Hi intervenen també altres Hospitals catalans: Vall d'Hebron, Bellvitge i el Josep Trueta de Girona. A nivell espanyol es compta amb la participació del H Virgen de la Macarena de Sevilla, H General de Ciudad Real, i de dos centres de referència en càncer i anàlisi d'imatge, un a França i l'altre a Polònia.

El grup disposa d'una llarga experiència de prop de 10 anys en projectes en càncer, entre ells el càncer de mama, que han estat finançats per diverses entitats territorials i nacionals.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web