Cercador

Novetats

Jornades / Seminaris - Divendres, 21 de març de 2014

Primera reunió de treballadors i treballadores de l'IISPV

El passat dia 21 de març de 2014 va tenir lloc, a la seu de l'IISPV, la primera trobada de tot el personal IISPV.

En la primera part es comentaren les accions estratègiques que s'estan duent a terme a l'Institut, com: l'assignació del pressupost, la política científica, la política de mobilitat, la constitució del Biobanc IISPV, l'elaboració d'un CEIC únic, entre d'altres. El director va destacar que l'Institut estava format no només per investigadors, sino també pels trreballadors que en formaven part.

En la segona part de la sessió, es van organitzar grups de treball entre els treballadors, ordenats alfabèticament, a cada grup se li havia assignat un moderador. La sessió consistia en opinar i dir què es pot millorar en el dia a dia de l'IISPV i/o accions estratègiques que troben a faltar per millorar el seu servei com a investigadors. Els temes que s'havien de tractar, van ser: l’econòmic, recursos humans, comunicació i serveis. Finalitzat el treball dels grups, els coordinadors havien d'exposar els punts recollits a tots els assistents, com es pot veure en la imatge.

S'aconseguí una doble finalitat: un feed-back de tots els treballadors de l'IISPV i conèixer-se tots els treballadors fent un cafè. La Direcció pren nota de totes les demandes i preveu fer una altra sessió properament.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web