Cercador

Novetats

Comunicació - Dimecres, 19 de febrer de 2014

El Dr. Josep Lluís Domingo, Responsable de TecnATox - Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental de l'IISPV-URV ha estat nomenat Editor en cap de la revista científica "Environmental Research"

El Dr. Josep Lluís Domingo, Investigador responsable de TecnATox - Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental (LTSM)TecnATox - Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental (LTSM) de l'IISPV-URV,  ha estat nomenat Editor en cap de la revista científica "Environmental Research", del grup Elsevier. Es farà càrrec de la direcció d'aquesta publicació a partir del proper 1 de març.
L'investigador forma part del reduït nombre de professors universitaris de l'Estat espanyol que són coeditors o editors d'una revista científica internacional. És editor de l'àrea de salut pública de la revista científica "Journal of Risk Analysis and Crisis Response" (2011) editada per la Societat per l'Anàlisi de Risc de Xina i produïda per Atlantis Press.
Teniu més informació sobre el nomenament a "Environmental Research" aquí
Diari de Tarragona, 15/02/2014

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web