Cercador

Novetats

Comunicació - Dimarts, 14 de gener de 2014

Reconeixement als professionals de recerca del Grup Pere Mata pels guardons obtinguts durant 2013

El Grup Pere Mata ha realitzat un acte de reconeixement a 8 professionals que han obtingut diversos guardons i distincions per la seva activitat investigadora i als qui han llegit la seva tesi doctoral durant l’any 2013.

Xavier Labad Arias, premi a la millor tesi doctoral de la Sociedad Española de Psiquiatría Biológica i premi extraordinari de la Universitat de Barcelona pel seu treball d’investigació "The role of female gender and the reproductive cycle on the phenotypic expression of obsessive-compulsive disorder".
Rosa Monseny Belda, que ha obtingut el premi extraordinari de treball final de màster URV pel seu treball "Avaluació de l’estil de vida, els hàbits alimentaris i la dieta en pacients amb un primer episodi psicòtic i en estats mentals d’alt risc".
Irene Moreno Fernández ha obtingut el Premi Societat Catalana de Psiquiatria 2012/2013 a la millor comunicació pel seu treball "Dèficits en la funció olfactiva en pacients amb un trastorn psicòtic incipient".
Helena Torrell Galcerán, que ha guanyat el primer concurs de divulgació científica de la URV “Vols saber què investigo?” amb la seva exposició sobre "Esquizofrènia, energia i genètica".
Marta Creus Culubret, que ha obtingut un Diploma d’Honor pel Postgrau de Neuropsicologia Infantil d'Instituto Superior de Estudios Psicológicos (ISEP).
Rosa Gabernet Florensa, que va obtenir un premi accèssit pel pòster "Risc de suïcidi en pacients amb trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat" en la 9a reunió anual de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil.
Ana Hernández Fernández, per una qualificació cum laude de la seva tesi doctoral presentada a la URV, amb menció europea, sobre "The relationships between the antecedents of childhood maltreatment and adult borderline personality disorder".
Adela Masana Marín, que també ha tingut una qualificació cum laude per la seva tesi doctoral presentada a la URV, sobre “Ordre de naixement i risc per al trastorn per dèficit d'atenció amb o sense hiperactivitat”.

Tots aquests investigadors de l’Institut Pere Mata formen part de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del CIBERSAM (Centro de Investigación Biomédica en Red en el Área de Salud Mental), que aplega els 28 millors grups de recerca d’Espanya en Salut Mental.

L’acte de reconeixement ha comptat amb diverses ponències sobre l’activitat investigadora del Grup i d’una innovadora dinàmica participativa sobre la visió estratègica del futur de la recerca als centres del Grup Pere Mata.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web