Cercador

Novetats

Comunicació - Divendres, 29 de novembre de 2013

Guardonat amb el premi Emprenedor Català 2013, el projecte BIOSFER TELSAB, spin-off de l'IISPV i la URV

Categoria d'Innovació Mèdica

El projecte que fabrica el test avançat de lipoproteïnes per predir malalties cardiovasculars "Biosfer Teslab" ha estat el guanyador dintre de la categoria "Innovació mèdica" del premis de la Nit de l’Emprenedor Català 2013.

Per desenvolupar el projecte, els emprenedors Roger Mallol i Núria Amigó han comptat amb la col·laboració, de la URV, el CIBER de diabteis i malalties metabòliques (CIBERDEM) i l'Institut d'Investigacions Sanitàries Pere Virgili (IISPV).

La Jove Cambra Internacional de Catalunya és una associació no governamental on joves de tot el món aprenen a assumir responsabilitats i a desenvolupar habilitats directives mitjançant el treball en projectes per la nostra comunitat.

Aques divendres dia 29 de noviembre, té lloc la Nit de l’Emprenedor Català, un esdeveniment que pretén el reconeixement de tots /es aquells/es joves emprenedors/es catalans/es.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web