Cercador

Novetats

Destacats de recerca - Dilluns, 25 de novembre de 2013

Helena Torrell personal del Grup d'Investigació en Psiquiatria (GIP) de l'IISPV - IPM, guanya el primer concurs de divulgació científica. Vols saber què investigo?

L’estudiant de doctorat Helena Torrell (Grup d'Investigació en Psiquiatria de l'IISPV - IPM) ha guanyat el primer concurs, dotat amb 700€, de divulgació científica Vols saber què investigo?, de dimarts 19 de novembre a la tarda, al Teatre Bartrina de Reus. La seva exposició ha estat "Esquizofrènia, energia i genètica".
Torrell –que és doctorand del programa Salut mental: genètica i ambient–, s’ha centrat en una malaltia de la qual encara se’n desconeixen moltes coses, l’esquizofrènia, i en com és possible que la genètica ens ajudi a comprendre-la. El jurat n’ha destacat l’ús d’elements i recursos que enriqueixen el missatge i la capacitat de l’estudiant de fer entendre la malaltia, així com el rigor en donar a conèixer el contingut de la seva recerca.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web