Cercador

Novetats

Comunicació - Dilluns, 22 d'abril de 2013

Programes CEICS - Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya SUD

CEICS - Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya SUD, coordinat per la Universitat Rovira i Virgili, posa a la disposició de la comunitat universitària i científica uns programes d'excel·lència en la recerca, a l'especialització i a la capacitat de projectar el coneixement en innovació:
- Programa CEICS Doctorat, donarà suport a la celebració de tallers internacionals d'investigadors i doctorants entre institucions aliades del CEICS. Es poden adreçar a l'Escola de Postgrau i Doctorat.
- Programa CEICS Talent, persegueix la incorporació de nous investigadors, ja formats, sota la modalitat d’investigadors postdoctoral.
- Programa Innovant Junts 2013 impulsa, de manera pionera a l’Estat, comunitats d’innovació com a instruments per incorporar la intel·ligència col·lectiva a les dinàmiques de creació de valor.

 

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web