Cercador

Novetats

Comunicació - Dimarts, 23 d'octubre de 2012

Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut 2012-2015

El Pla estratègic SITIC 2012-2015 és una eina clau que identifica els objectius i traça les estratègies que han de guiar el desenvolupament dels sistemes d’informació i les TIC durant els propers anys.

El Pla estratègic SITIC és un document marc per a tot el sector salut i ha estat concebut per donar un impuls definitiu de les TIC al sistema sota un model de governança en clau de salut, únic i participat. Aquest Pla posa a l'abast de tots els proveïdors els serveis necessaris per fer possible la continuïtat assistencial, tot assolint-ne un altre dels objectius del Pla de salut com és el fet d'aconseguir una major integració entre els diferents nivells assistencials per aportar una atenció de més qualitat a la ciutadania, la qual és l'eix i el centre de tots els processos.

Els objectius del Pla estratègic SITIC es projecten en tres grans línies estratègiques que es detallen a continuació:
1. Transformació de la Història Clínica Compartida (HC3) en una xarxa d'informació i serveis que faciliti la integració entre tots els proveïdors.
2. Desplegament d'una xarxa multicanal de comunicació i interacció amb la ciutadania.
3. Garant de les infraestructures i serveis necessaris per consolidar el nou model assistencial.

El Pla SITIC 2012-2015 pren el relleu de l'anterior Pla estratègic implementat durant el període 2008-2011 que ha estat clau perquè les TIC siguin avui en dia un element estratègic per millorar la salut de la ciutadania i per contribuir a garantir un sistema de salut sostenible i de qualitat.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web