Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dimarts, 20 d'abril de 2021

Jornada d’actualització dedicada al Càncer de Mama Triple Negatiu (CMTN)

Avui ha tingut lloc la cinquena jornada d'actualització en càncer, dedicada al Càncer de Mama Tripe Negatiu (CMTN).

El càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones, i representa el 30% de tots els càncers en aquest gènere. Tot i això, la supervivència a cinc anys es troba al voltant del 90%.

Els estudis moleculars han possibilitat caracteritzar diferents subtipus de càncer de mama, amb pronòstics i tractaments diferenciats. L'objectiu d'aquesta jornada és aprofundir en les tècniques diagnòstiques histològiques i moleculars del càncer de mama triple negatiu, així com en els tractaments mes innovadors en aquesta malaltia.

Aquest tipus de càncer es troba amb pacients més joves i la malaltia és agressiva. Els tumors que s'hi presenten representen reptes en àmbit assistencial i les dianes terapèutiques són complexes. Els seu estudi molecular suposa un avenç molt important.

La sessió s'ha organitzat amb 2 àmbits: el patològic i l'oncològic mèdic (programa científic).

Donades les condicions de la pandèmia, la Jornada s'ha realitzat en format virtual i s'ha pogut seguir via streaming amb xx connexions.

La implicació de les diferents especialitats mèdiques i dels professionals sanitaris és indispensable per l'adequat maneig de les noves dianes terapèutiques.

La jornada ha estat organitzada per l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV-CERCA) i s'ha pogut dur a terme gràcies a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i a les empreses que han col·laborat a les quals s'ha d'agrair la seva participació.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web