Cercador

Novetats

Jornades / Seminaris - Dimarts, 14 de juliol de 2020

Vols millorar el teu 'pitch'? Apunta’t al Pitch Training Program

Organitza BIOCAT

Biocat i CataloniaBioHT llancen un nou programa, el Pitch Training Program, amb l'objectiu d'ajudar els emprenedors a millorar el seu pitch i la seva performance davant de possibles clients i d'inversors.

Dos reconeguts experts amb sòlida experiència en el sector salut donaran assessorament/coaching personalitzat a cada projecte/startup, de manera personalitzada.

A qui s'adreça?

Pitch Training s'adreça a projectes i startups que necessitin millorar la seva presentació davant d'inversors, corporate ventures i scouters del sector de les ciències de la vida i la salut, tant en el fons (el contingut) com en la forma (la presentació).

Tarifa i procés de registre

El preu del programa és de 150 euros per projecte/startup, incloent-hi les 2 sessions presencials, que es duran a terme entre setembre i desembre de 2020.

Els investigadors/emprenedors interessats en participar-hi s'han de registrar abans del 10 de setembre i seleccionar dia i hora per a les sessions. Les places són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web