Cercador

Novetats

Premis - Dimarts, 19 de desembre de 2017

La Dra. Bulló rep l'"Ajut per a Projectes de recerca" de l'Institut Danone

La Dra. Mònica Bulló, Investigadora de la Unitat de nutrició humana: Prevenció i Epigenètica de l'IISPV rep l'"Ajut a Projectes de recerca" de l'Institut Danone 2017 per al projecte titulat: "Efecto de la dieta Mediterránea sobre los cambios en la composición y funcionalidad de la microbiota intestinal".
El passat dia 14 de desembre tingué lloc l'Acte acadèmic pel lliurament dels premis que comptà amb la inauguració a càrrec del Dr. D. Jesús Fernández Crespo, Director del Instituto de Salud Carlos III, i de la Sra. Dª. Emma Sánchez Pérez, Subdirectora General de Higiene y Seguridad Alimentaria de la Comunitat de Madrid.
La doble finalitat d'aquests Premis i Ajuts és impulsar la recerca en l'àmbit de l'alimentació, la nutrició i la salut, i posar en rellevància la recerca científica realitzada i afavorir l'accés de joves científics a la mateixa.
Aquests ajuts, de dos anys de durada, aporten 80.000 € per la realització de projectes de recerca científica, i els grups de recerca seleccionats destinaran major part de la subvenció a facilitar l'accés a la recerca als científics en període de formació.  

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web