La Dra. Mònica Bulló, Investigadora de la Unitat de nutrició humana: Prevenció i Epigenètica de l'IISPV rep l'"Ajut a Projectes de recerca" de l'Institut Danone 2017 per al projecte titulat: "Efecto de la dieta Mediterránea sobre los cambios en la composición y funcionalidad de la microbiota intestinal".
El passat dia 14 de desembre tingué lloc l'Acte acadèmic pel lliurament dels premis que comptà amb la inauguració a càrrec del Dr. D. Jesús Fernández Crespo, Director del Instituto de Salud Carlos III, i de la Sra. Dª. Emma Sánchez Pérez, Subdirectora General de Higiene y Seguridad Alimentaria de la Comunitat de Madrid.
La doble finalitat d'aquests Premis i Ajuts és impulsar la recerca en l'àmbit de l'alimentació, la nutrició i la salut, i posar en rellevància la recerca científica realitzada i afavorir l'accés de joves científics a la mateixa.
Aquests ajuts, de dos anys de durada, aporten 80.000 € per la realització de projectes de recerca científica, i els grups de recerca seleccionats destinaran major part de la subvenció a facilitar l'accés a la recerca als científics en període de formació.
Work
C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII
43007 Tarragona
Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat
Work
C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
43201 Reus (Tarragona)
Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93
http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat